Încă o nuntă în Principatul Monaco! Emoții mari pentru copiii Prințesei Stéphanie

18 septembrie, 2023

Șirul evenimentelor festive din micul principat a continuat cu căsătoria unor tineri care i-au avut alături pe nepoții lui Albert de Monaco.

nunta lui Michael Ducruet cu Coralie   instagram (1) jpg

Într-o zi însorită de miercuri, 13 septembrie, Michael Ducruet, cel mai mare dintre frații Ducruet, s-a căsătorit cu Coralie Bruno, partenera sa de mai mulți ani. După o uniune civilă încheiată anul trecut, cuplul și-a invitat prietenii apropiați și familia să le fie martori și la jurămintele pe care și le-au făcut în cadrul căsătoriei religioase oficiată într-o biserică din Monaco.

Mireasa a îmbrăcat o rochie albă din dantelă și a avut un buchet de cale albe, în timp ce fiul vitreg al Prințesei Stéphanie a îmbrăcat uniforma de paradă de carabinier, la fel ca și cavalerul său de onoare și colegii săi de detașament.

Copiii Prințesei Stéphanie cu fostul ei soț, Daniel Ducruet, care îi sunt nepoți ai lui Albert de Monaco, au participat la acest moment important din viața fratelui lor vitreg, de care sunt cu toții foarte atașați. Louis Ducruet, care are aceeași vârstă cu fratele său mai mare (31 de ani) cu doar câteva luni, a declarat recent pentru „Point de Vue” despre această legătură unică: „Fratele meu, Michael, este o persoană cu care am o relație foarte strânsă. Și mă bucur că se înțelege extrem de bine cu Marie (soția sa, n.r.), precum și cu surorile mele."

Așa că nu este deloc surprinzător că, pe 14 septembrie, într-una dintre story-urile sale de pe Instagram, cea mai tânără membră a familiei, Camille Gottlieb, a dorit să posteze și ea câteva fragmente alese din această zi de nuntă foarte importantă pentru Michael.

Și Marie Ducruet, care tocmai a născut, s-a fotografiat în via locației alese de miri pentru petrecere, o vilă boemă din regiunea Var - atât de frecventată de membrii caselor regale.

Michael Ducruet, în slujba lui Albert de Monaco

Brunet, înalt și robust, Michael Ducruet s-a născut în ianuarie 1992, cu aproape un an înaintea fratelui său, Louis Ducruet. El a fost rodul unei povești de dragoste între Daniel Ducruet și partenera sa de la acea vreme, Martine Malbouvier. Dar, de îndată ce Prințesa Stéphanie a intrat în viața lui Daniel, doar câteva luni mai târziu, l-a primit cu bucurie și l-a integrat în clanul strâns unit pe care avea să-l formeze în curând, fără a face diferențe.

Așa că nu este deloc surprinzător că Louis și Michael, crescuți împreună, au dezvoltat nu numai un puternic sentiment de unitate, ci și un gust comun pentru artele marțiale, viteză, sporturi de echipă de toate felurile, călătorii și tatuaje. Iar atunci când Louis Ducruet s-a căsătorit primul, în 2019, Michael Ducruet a fost organizatorul petrecerii de burlaci și unul dintre cavalerii de onoare ai acestuia.

În fiecare etapă a vieții sale, Michael a putut întotdeauna să se bazeze pe familia sa, chiar și în timpul integrării sale foarte oficiale în echipa de carabinieri a Prințului Albert de Monaco, în 2014. 

FOTO: InstagramRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton, vizită în Kent, Foto Profimedia (2) jpg
Colaj Charlotte Diana, Foto Profimedia jpg
Beatrice Borromeo și Pierre Casiraghi foto profimedia 0808609537 jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Regele Felipe al Spaniei si Regina Letizia   Casa Majestatii Sale (2) jpg
Kate Middleton William facultate profimedia 0221704226 jpg
Prințesa Beatrice, Getty jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei și a deschis o școală de câini utilitari, Profimedia (2) jpg
Maria Carolina si Maria Chiara vs Lady Eliza si Lady Amelia Spencer   Instagram jpg
Meghan Markle și Prințul Harry la Invictus 2023, Getty (4) jpg
Kate Middleton Meghan Markle jpg
Camilla și Charles PNG
Kate Middleton în Leeds, Getty (4) jpg
Printul William si Printul Harry in uniforma   profimedia 0230587986 jpg
Prințesa Anne, Getty (1) jpg
Nicolae si Alina ai României în ținute de gală foto Instagram png
Cei patru regali (12) jpg
Regina Letizia într o rochie Zara foto profimedia 0808446728 jpg
Charles și nepoții Wales, Getty (1) jpg