Încă o nuntă regală? Prinţesa Theodora a Greciei aşeaptă de 5 ani să se mărite

29 februarie, 2024

Au trecut mai bine de cinci ani de când fiica cea mică a Regelui Constantin al II-lea și a Anne-Marie și-a anunțat logodna. Cu toate acestea, nunta cuplului încă nu a avut loc...

Prinţesa Theodora şi logodnicul ei, Matthew, la Jubileul Regal din Danemarca. FOTO: Profimedia
Prinţesa Theodora şi logodnicul ei, Matthew, la Jubileul Regal din Danemarca. FOTO: Profimedia

Ne vom căsători? Nu ne vom căsători? Asta se tot întreabă cei doi logodnici ai Casei Regale a Greciei, care nu mai știu cărui sfânt - sau cărui zeu olimpian - să li se închine! Pe 16 noiembrie 2018, secretariatul fostului Rege Constantin a anunțat oficial că Prințesa Theodora, al patrulea dintre cei cinci copii ai săi, a decis să spună "Da" unui avocat californian de origine indiană, Matthew Jeremiah Kumar. Cei doi se întâlneau deja de doi ani și postaseră numeroase fotografii online. "Cuvintele nu pot descrie bucuria și entuziasmul nostru", a scris Theodora. "Abia aștept să mă căsătoresc cu acest bărbat uimitor. Te iubesc Matt".

Născută la Londra în 1983, prințesa s-a mutat la Los Angeles în 2010 pentru a-și lansa cariera de actriță. Cel mai cunoscut rol al ei până în prezent este cel din serialul de succes "Love, Glory and Beauty", unde a jucat rolul lui Alison Montgomery. Matthew, care are aceeași vârstă, a condus FarMar Law Group din Westlake Village, o companie specializată în recuperarea datoriilor.

O serie de circumstanțe neprevăzute au forțat, însă, amânarea datei nunții. Programată inițial să aibă loc pe insula Spetses, în largul Peloponezului, în mai 2020, ceremonia a fost anulată din cauza problemelor de sănătate legate de criza Covid. Theodora a postat atunci pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și Matthew, singuri în spatele unei mese somptuos garnisite: "În ceea ce ar fi trebuit să fie weekendul nunții noastre, dragostea și sprijinul prietenilor și al familiei au fost foarte apreciate". Înainte de a adăuga că nunta a fost doar o amânare. "Așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim cu voi toți în Grecia, odată ce va fi în siguranță".avlos

Fratele mai mic al Teodorei, Philippos, nu a avut astfel de rețineri. El s-a căsătorit cu Nina Flohr în cadrul unei ceremonii civile în Elveția în decembrie 2020, urmată de o ceremonie religioasă în octombrie anul următor. În aprilie 2022, Theodora și Matthew au fost oaspeții noului cuplu în Benguerra, Mozambic, unde Nina a creat un complex hotelier de lux.

Probleme legale

După toate aceste amânări datorate apariţei altor evenimente, pe 22 octombrie 2022  serviciul de presă al Casei Regale anunţa că nunta era programată pentru "începutul verii anului 2023, la Porto Heli, în Grecia". Însă, după funeraliile Regelui Constantin al II-lea la Atena, la 16 ianuarie 2023, perioada de doliu şi unele dificultăți profesionale ale viitorului mire (o suspendare din profesie de către Curtea Supremă din California pentru o perioadă de probă de 12 luni pentru "multiple infracțiuni legate de gestionarea fondurilor din conturile fiduciare ale clienților") au complicat din nou situaţia.

Anturajul Familiei Regale grecești nu a făcut niciun comentariu și păstrează o tăcere prudentă. În ceea ce privește "cuplul logodit", a trecut mult timp de când nu a mai postat pe rețelele de socializare, în schimb a fost prezent la comemorarea Regelui Constantin de la Londra. Deci pe când nunta?

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg