Încă un bebeluș regal! Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip ai Suediei vor deveni părinți a patra oară

3 septembrie, 2024

Prințesa Sofia și Prințul Carl Philip ai Suediei, care au trei băieți, vor deveni părinți pentru a patra oară!

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, GettyImages jpg

Palatul regal suedez a împărtășit vestea fericită că Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia așteaptă al patrulea lor copil! Într-o postare pe Instagram de luni, curtea regală a dezvăluit că prințesa, în vârstă de 39 de ani, „se simte bine” și că bebelușul se va naște în februarie 2025. 

Totodată, prin intermediul mesajului s-a mai aflat că nu vor exista modificări ale programului Sofiei în această toamnă. Anunțul vine la doar două zile după ce Prințul Carl Philip, 45 de ani, și Sofia au participat la nunta Prințesei Märtha Louise a Norvegiei și a șamanului Durek Verrett în Geiranger, Norvegia. Cuplului i s-au alăturat sora lui Carl Philip, Prințesa moștenitoare Victoria și soțul ei, Prințul Daniel. 

La eveniment, Prințesa Sofia a avut o apariție foarte elegantă, într-o rochie plisată, cu portocaliu și alb de la Lilli Jahilo, în timp ce cumnata ei, Prințesa Victoria, a strălucit într-o rochie coral cu un umăr de la Christer Lindarw.

Copiii Prințesei Sofia și ai Prințului Carl Philip

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, care s-au căsătorit la Stockholm în 2015, sunt deja părinții a trei băieți: Prințul Alexander, opt ani, Prințul Gabriel, șapte ani, și Prințul Julian, trei ani.

Cea de-a șaptea aniversare a lui Gabriel a căzut pe 31 august, iar mândrii lui părinți, Carl Philip și Sofia, au împărtășit o fotografie dulce cu fiul lor. Ei au transmis: „Astăzi iubitul nostru Gabriel împlinește 7 ani!”.

Copilul e al optulea în linia de succesiune la tron, după fratele său mai mare, Julian, iar fetița sau băiețelul nu va fi numit Alteță Regală, în conformitate cu decizia luată de regele Carl XVI Gustaf în 2019.

Monarhul suedez a decis ca copiii lui Carl Philip și ai Sofiei, precum și cei trei copii ai prințesei Madeleine și ai lui Chris O'Neill, să nu mai fie numiți Altețe Regale, deoarece nu se așteaptă ca aceștia să îndeplinească în viitor atribuții regale.

Prințesa moștenitoare Victoria este moștenitoarea tronului suedez, urmată de copiii săi, Prințesa Estelle și Prințul Oscar.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg