Încă un nepot chipeș al Reginei Sofia a Spaniei își finalizează studiile în Anglia

18 iulie, 2023

Miguel Urdangarin, al treilea copil al Infantei Cristina și al infamului ei soț, Iñaki Urdangarin, își dă licența în științele marine în Marea Britanie.

Miguel Urdangarin  profimedia 0783772880 jpg

La puțin mai mult de o lună și jumătate de la absolvirea lui Irene Urdangarin (21 de ani), care a terminat deja studiile de bacalaureat la Școala Internațională de la Geneva, cunoscută sub numele de Ecolint, familia Infantei Cristina este pe cale să sărbătorească o altă etapă academică încheiată de unul dintre copiii săi. Miguel, cel de-al treilea fiu al surorii lui Don Felipe, Infanta Cristina, și al lui Iñaki Urdangarin, și-a finalizat studiile în domeniul științelor marine și urmează să absolve săptămâna viitoare.

Nepotul Regelui Spaniei a împlinit 21 de ani în aprilie și este unul dintre cei mai discreți copii ai Infantei Cristina, deși l-am văzut în public alături de toată familia sa în ziua cea mare a surorii sale, iar înainte de asta a fost alături de mama sa la funeraliile Regelui Constantin al Greciei. După scandalul de fraudă fiscală în care a fost implicat tatăl său, Iñaki Urdangarin, care le-a dat tuturor viețile peste cap, Miguel Urdangarin nu și-a dorit să fie vizibil în niciun fel.

Inițial, el a trăit împreună cu familia sa la Geneva, în Elveția. Încă de mic, Miguel Urdangarin s-a remarcat prin faptul că era foarte pasionat de natură și de mediu. La fel ca frații săi, îi plac sporturile, în special navigația și surfingul, dar și muzica, urmând ani de zile cursuri de pian și susținând chiar și un recital în timpul anilor de școală.

După ce a trecut și el prin Ecolint, a plecat la Londra pentru a studia științele marine. După un parcurs fără cusur, tânărul urmează să-și primească diploma de absolvire de la Universitatea din Southampton. Cu toate că nu va fi o ceremonie formală, cu tocă și robă, evenimentul va fi cel mai probabil asemănător cu cel pe care l-a avut la final de an școlar Prințesa Eleonor. Nu se știe încă dacă părinții săi îi vor fi alături la ceremonia din Marea Britanie, numele lui Iñaki Urdangarin stârnind încă discuții incomode și articole de presă deranjante.

FOTO: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate Middleton sursa foto  GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia foto  Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon  Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel  Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei  Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere  profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor  profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William foto  Profimedia jpg