Încă un nepot chipeș al Reginei Sofia a Spaniei își finalizează studiile în Anglia

18 iulie, 2023

Miguel Urdangarin, al treilea copil al Infantei Cristina și al infamului ei soț, Iñaki Urdangarin, își dă licența în științele marine în Marea Britanie.

Miguel Urdangarin   profimedia 0783772880 jpg

La puțin mai mult de o lună și jumătate de la absolvirea lui Irene Urdangarin (21 de ani), care a terminat deja studiile de bacalaureat la Școala Internațională de la Geneva, cunoscută sub numele de Ecolint, familia Infantei Cristina este pe cale să sărbătorească o altă etapă academică încheiată de unul dintre copiii săi. Miguel, cel de-al treilea fiu al surorii lui Don Felipe, Infanta Cristina, și al lui Iñaki Urdangarin, și-a finalizat studiile în domeniul științelor marine și urmează să absolve săptămâna viitoare.

Nepotul Regelui Spaniei a împlinit 21 de ani în aprilie și este unul dintre cei mai discreți copii ai Infantei Cristina, deși l-am văzut în public alături de toată familia sa în ziua cea mare a surorii sale, iar înainte de asta a fost alături de mama sa la funeraliile Regelui Constantin al Greciei. După scandalul de fraudă fiscală în care a fost implicat tatăl său, Iñaki Urdangarin, care le-a dat tuturor viețile peste cap, Miguel Urdangarin nu și-a dorit să fie vizibil în niciun fel.

Inițial, el a trăit împreună cu familia sa la Geneva, în Elveția. Încă de mic, Miguel Urdangarin s-a remarcat prin faptul că era foarte pasionat de natură și de mediu. La fel ca frații săi, îi plac sporturile, în special navigația și surfingul, dar și muzica, urmând ani de zile cursuri de pian și susținând chiar și un recital în timpul anilor de școală.

După ce a trecut și el prin Ecolint, a plecat la Londra pentru a studia științele marine. După un parcurs fără cusur, tânărul urmează să-și primească diploma de absolvire de la Universitatea din Southampton. Cu toate că nu va fi o ceremonie formală, cu tocă și robă, evenimentul va fi cel mai probabil asemănător cu cel pe care l-a avut la final de an școlar Prințesa Eleonor. Nu se știe încă dacă părinții săi îi vor fi alături la ceremonia din Marea Britanie, numele lui Iñaki Urdangarin stârnind încă discuții incomode și articole de presă deranjante.

FOTO: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg