Încoronarea lui Charles îi va „ține pe William și Harry separați” pentru a evita o confruntare jenantă

27 martie, 2023

Încoronarea Regelui Charles va fi planificată cu atenție pentru a evita un conflict între Prințul Harry și Prințul William, a afirmat un expert regal.

Charles, William și Harry jpg

Richard Fitzwilliams a declarat că Prințul William și Prințesa de Wales vor avea un „rol esențial” pe 6 mai, dar Ducele și Ducesa de Sussex nu vor fi implicați la o „mare parte din ea”, dacă vor decide să participe. Potrivit expertului regal, încoronarea Regelui Charles va fi organizată astfel încât să se asigure că nu va exista nicio confruntare între frați.

Fitzwilliams a declarat pentru okmagazine.com : „Aceasta va fi organizată într-un mod în care să fie evitată ocazia unei confruntări având în vedere semnificația religioasă profundă a evenimentului”.

„William și Kate vor fi o parte importantă a ceremoniei și se pare că William va aduce un omagiu Regelui Charles. Nu există nicio îndoială că Prințul William și Catherine vor avea un rol esențial”.

Regele Charles i-a invitat pe Harry și Meghan la încoronare, dar soții de Sussex nu au confirmat încă dacă vor participa la eveniment. Potrivit editorialistei Louise Roberts de la News Corp, dacă Harry și Meghan vor decide să participe, William și Kate vor fi atenți la ceea ce le vor spune, deoarece se tem că „totul este de vânzare”. Roberts a mai declarat că familia regală se teme că orice le-ar spune lui Harry și Meghan ar putea „ajunge la publicul american”, adăugând că soții de Sussex devin „din ce în ce mai scandaloși în afirmațiile lor”.

„Cine știe ce vor mai spune după ce vor pleca din Marea Britanie după încoronare și se vor întoarce în America. Dar problema este că toți cei care ar putea fi apropiați de ei, de exemplu, William și Kate, nu le vor spune nimic.

Toată lumea este îngrozită, fiecare indiscreție sau fiecare comentariu aparte ar putea ajunge la publicul american pentru a obține un profit”. Afirmațiile vin după ce o persoană din apropierea familiei regale a declarat că Prințul Harry și Meghan vor să facă parte din „momentul special al familiei” când membrii familiei regale se vor aduna la balconul Palatului Buckingham după încoronare.

De obicei, doar membrii activi ai familiei regale apar la balcon, însă, potrivit unei surse, Harry și Meghan și-ar dori să fie și ei acolo, chiar dacă au renunțat la statutul de membri seniori ai familiei regale în ianuarie 2020.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg