Încoronarea lui Charles: Un membru important al familiei regale n-a primit invitație

17 aprilie, 2023

Este curios că Meghan Markle, cel mai mare critic al familiei regale britanice, a fost invitată la încoronarea lui Charles, dar membri mai puțin sfidători nu.

Familia regală de Paște, profimedia 0768345160 jpg

Ei bine, Sarah Ferguson, Ducesă de York, nu a fost invitată să participe la încoronarea lui Charles de pe 6 mai. În schimb, fostul ei soț, Prințul Andrew, și fiicele lor, Beatrice și Eugenie, vor fi acolo.

Regele Charles a decis să nu o invite pe Sarah Ferguson la încoronare pentru că este o prezență „stânjenitoare” și, în plus, nici nu mai este membră activă a Familiei Regale, susțin experții regali.

Ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, încă locuiește cu fostul ei soț, Prințul Andrew, la conacul Windsor din Royal Lodge, în ciuda faptului că cei doi sunt divorțați încă din 1996.

Comentatorul regal Tom Bower a declarat pentru MailOnline că Sarah s-a exclus singură de la eveniment, din cauza „conduitei” sale anterioare, adăugând că prezența ei ar „provoca critici de care Charles nu are nevoie”.

Un alt expert regal, Richard Fitzwilliams, a lăudat decizia „extrem de înțeleaptă” a regelui, deoarece Sarah a fost o „problemă pentru Familia Regală timp de mulți ani”.

Refuzul de a o invita pe ducesă la încoronarea lui Charles a fost amplu dezbătut de comentatorii și de admiratorii regali, deoarece unii o văd ca pe o comoară națională, care a depășit cu curaj problemele financiare și personale din cadrul familiei regale, în timp ce alții o percep ca pe o persoană predispusă la erori.

„Sarah i-a susținut enorm pe Charles și pe Camilla și nu vrea ca asta să devină despre ea”, a spus un prieten de-al ducesei, citat de publicația The Independent. „Toată ziua de 6 mai este despre noul rege și succesul domniei sale, dar ea a susținut întotdeauna familia regală și, fără îndoială, și-ar fi dorit să fie acolo.”

Autoarea regală Ingrid Stewart a declarat pentru The Independent că decizia de a nu o invita pe Fergie „nu este o chestiune de preferință personală, ci de protocol”.

„Fergie nu a fost invitată la niciun eveniment regal oficial, de la divorțul ei. În calitate de fostă soție, nici nu s-ar aștepta să fie invitată”, a mai spus aceasta.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg