Încoronarea lui Charles: Un membru important al familiei regale n-a primit invitație

17 aprilie, 2023

Este curios că Meghan Markle, cel mai mare critic al familiei regale britanice, a fost invitată la încoronarea lui Charles, dar membri mai puțin sfidători nu.

Familia regală de Paște, profimedia 0768345160 jpg

Ei bine, Sarah Ferguson, Ducesă de York, nu a fost invitată să participe la încoronarea lui Charles de pe 6 mai. În schimb, fostul ei soț, Prințul Andrew, și fiicele lor, Beatrice și Eugenie, vor fi acolo.

Regele Charles a decis să nu o invite pe Sarah Ferguson la încoronare pentru că este o prezență „stânjenitoare” și, în plus, nici nu mai este membră activă a Familiei Regale, susțin experții regali.

Ducesa de York, în vârstă de 63 de ani, încă locuiește cu fostul ei soț, Prințul Andrew, la conacul Windsor din Royal Lodge, în ciuda faptului că cei doi sunt divorțați încă din 1996.

Comentatorul regal Tom Bower a declarat pentru MailOnline că Sarah s-a exclus singură de la eveniment, din cauza „conduitei” sale anterioare, adăugând că prezența ei ar „provoca critici de care Charles nu are nevoie”.

Un alt expert regal, Richard Fitzwilliams, a lăudat decizia „extrem de înțeleaptă” a regelui, deoarece Sarah a fost o „problemă pentru Familia Regală timp de mulți ani”.

Refuzul de a o invita pe ducesă la încoronarea lui Charles a fost amplu dezbătut de comentatorii și de admiratorii regali, deoarece unii o văd ca pe o comoară națională, care a depășit cu curaj problemele financiare și personale din cadrul familiei regale, în timp ce alții o percep ca pe o persoană predispusă la erori.

„Sarah i-a susținut enorm pe Charles și pe Camilla și nu vrea ca asta să devină despre ea”, a spus un prieten de-al ducesei, citat de publicația The Independent. „Toată ziua de 6 mai este despre noul rege și succesul domniei sale, dar ea a susținut întotdeauna familia regală și, fără îndoială, și-ar fi dorit să fie acolo.”

Autoarea regală Ingrid Stewart a declarat pentru The Independent că decizia de a nu o invita pe Fergie „nu este o chestiune de preferință personală, ci de protocol”.

„Fergie nu a fost invitată la niciun eveniment regal oficial, de la divorțul ei. În calitate de fostă soție, nici nu s-ar aștepta să fie invitată”, a mai spus aceasta.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson
Tatiana Santo Domingo si Niarchos in Creta   Instagram (6) jpg
Kate Middleton la Natural History Museum în 2021, Profimedia (3) jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Printul Guillaume si Printesa Stephanie de Luxemburg   Marea Curte Ducala (6) jpg
Letizia și Felipe la Premiile ABC, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Regina Maria recolorizare cu AI   Florin Rostariu jpg
Regina Maria a Romaniei, Profimedia (1) jpg
Printesa Rajwa si Printul Hussein al Iordaniei inainte de a deveni parinti   Casa Regala hasemita 2 jpg
Regele Felipe, Letizia, Leonor și Sofia profimedia 0890280483 jpg
Kate Middleton  GettyImages jpg
Kate și William i au avut ca oaspeți în 2019 pe Regele Felipe și Regina Letizia, Foto Getty Images (4) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg