Încoronarea Regelui Charles ar putea aduce o reuniune bombă. Celebrele Spice Girls, din nou împreună

31 ianuarie, 2023
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg

Mare petrecere, mare, se anunță în Regat în primăvară, când Regele Charles al III-lea va fi oficial încoronat drept suveran, nou monarh al Marii Britanii, succesorul Reginei Elisabeta a II-a, una dintre cele mai longevive regine de pe Tronul englez.

Iar surprizele par că se vor ține lanț. Ba chiar pe listă ar fi un concert bombă, unde fanii se vor delecta cu o reuniune mult așteptată, aceea a fetelor de la Spice Girls.

Spice Girls, Getty (1) jpg

Admiratorii legendarei trupe feminine sunt încântați de zvonurile că un concert Spice Girls de la Castelul Windsor va fi difuzat LIVE de BBC.

Așa cum s-a anunțat deja, Încoronarea Regelui Charles va avea loc pe 6 mai la Westminster Abbey, iar ceremonia va fi condusă de Arhiepiscopul de Canterbury. Evenimentul va fi urmat de un concert.

Potrivit unui apropiat al organizatorilor de la Palat care a scăpat informația în presă cotidianului The Sun, se pare că principala trupă dorită ar fi Spice Girls, iar membrele celebrei formații de fete cochetează cu ideea de a reveni pe scenă pentru un asemenea eveniment marcant și istoric.

Sursa a detaliat The Sun: ”Încoronarea e la fel de importantă ca o olimpiadă. Este o sărbătoare unică, un spectacol inegalabil. Iar reuniunea celor 5 se va face sub aceste auspicii marcante. Mel B și Mel C se străduiesc să aranjeze lucrurile, ca scenariul să fie posibil.”

Mel B a și menționat recent că fetele se pregătesc de un proiect deosebit. Fanii sunt extaziați în legătură cu ideea aceasta.

Potrivit comunicatului Palatului Buckingham, ceremonia de încoronare va fi „o slujbă religioasă solemnă, precum și un prilej de sărbătoare și spectacol”.

Regele Charles și Camilla vor ajunge la Abație în procesiune de la Palatul Buckingham, iar după slujbă se vor întoarce la palat într-o procesiune ceremonială mai mare, alături de ceilalți membri al familiei regale, în ceea ce este cunoscut sub numele de Procesiunea Încoronării.

Apoi, Charles și Camilla, își vor face apariția la balcon alături de câțiva membri ai familiei. Momentele istorice sunt așteptate cu mare interes în toată Anglia.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Camilla William si Kate GettyImages 1241283589 jpg
Meghan Markle, Getty (5) jpg
Isla Elizabeth Phillips, Profimedia (4) jpg
Regele Charles, Lady Di, Camilla  foto   GettyImages jpg
Printul Francois, mezinul Marelui Duce Guillame de Luxemburg si al lui Stephanie de Luxemburg (1)   pagina oficiala jpg
Regina Maxima   profimedia 0766182987 jpg
Regele Charles   profimedia 0749026857 jpg
Charlotte Casiraghi profimedia 0765270880 jpg
Kate Middleton ii fura stilul lui Meghan Markle jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Regina Camilla în Germania (8) jpg
Camilla foto getty jpg
Sussex, Harry și Meghan (1) jpg
Sofia și Carl PNG
Kate Middleton Prințul William  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la Gala Ripple of Hope, 2022, Getty (5) jpg
Letizia profimedia 0765503415 jpg
FotoJetRegiiUK jpg