Incredibil de șic: Regina Letizia a luat trofeul WOW pentru ultima ei apariție publică

22 noiembrie, 2022

Știm că suntem fanii stilului vestimentar al Reginei Letizia, ne-am asumat și ne bucurăm să împărtășim acest entuziasm cu voi.

La ultima ei apariție publică, Regina Letizia a reușit să fie feminină și masculină în același timp, alegând un costum cu sacoul și pantaloni cu un detaliu foarte șic: franjuri (sau pene) pe mâneci.

regina letizia profimedia 0738929000 jpg

În vârstă de 50 de ani, Regina Letizia greșește rar când vine vorba de stil, iar întâlnirea ei cu participanții de la sesiunea anuală a Adunării Parlamentare a NATO a fost încă o victorie a modei. S-a întâmplat pe 20 noiembrie, când aceasta l-a însoțit pe Regele Felipe la importantul eveniment care a avut loc la Madrid.

Eleganta Regina Letizia a optat pentru un costum monocrom negru și masculin, un stil office pe care Regina l-a mai abordat toamna aceasta și care i se potrivește destul de bine.

Pentru cea mai recentă apariție a ei, Regina Letizia a adăugat ceva extravagant și feminin, însă: niște detalii cu pene pe mâneci. Ce-i drept, costumul are o croială măgulitoare pentru regină, evidențiind talia subțire a acesteia. Detaliul sexy din toată această apariție a soției regelui spaniol au fost acei pantofi transparenți de la Manolo Blahnik, iar cel elegant - cerceii subtili, cu diamante, în formă de frunze de măsline, de la Chanel.

Această nouă lecție de fashion pare să le dea apă la moară criticilor ei, și anume acelor voci care comentează că Regina Letizia ar fi doar o haină frumoasă.

Mulți dintre detractorii frumoasei regine se întreabă dacă această femeie de 50 de ani are și alte aspirații și pasiuni decât să apară ca scoasă din cutie la evenimentele oficiale. Răspunsul ar fi NU, dac-o întrebi pe actrița și vedeta TV Ana Obregon, care-a provocat o întreagă controversă în regatul spaniol, la început de noiembrie, atunci când i-a urat “La mulți ani” pe rețelele de socializare fostei Regine Sofia, mama Regelui Felipe, aruncând, în același timp, o săgeată otrăvită către Letizia: “La mulți ani Majestății Voastre. Pentru mine veți fi întotdeauna Regina acestei țări pentru bunătatea, solidaritatea, autenticitatea și pentru dorința voastră egală cu zero de a fi populară. De aceea, ne vom aminti mereu mai mult de munca voastră umanitară extraordinară decât de ținutele voastre. Vă mulțumesc”. Comprende aluzia?

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

kate si william
Meghan Markle, Prințul Harry 4 sursa  Profimedia jpg
familia regala din Monaco
Prințesa de Wales 1 foto  GettyImages jpg
kate si william
Regina Sofia vs amanta Regelui Juan Carlos, Corinna Larsen jpg
Prințesa Kate la Harvard, Getty (6) jpg
harry- meghan
Prințul Harry, Meghan Markle foto  GettyImages jpg
Jow Biden, Prințul William sursa  Profimedia jpg
David Beckham, alaturi de Printul Willam si Printesa Kate la Earshot Prize la Boston  profimedia 0742014789 jpg
meghan- harry
kate- william
Printul Joachim al Danemarcei si Printesa Marie  GettyImages 1237723301 jpg
charles -camilla
regina deschidere
Printul Philip si Charles  GettyImages 618581246 jpg
biden si sotia jpg