Indiciul care arată că Prințul William și Kate Middleton se pregătesc de o escapadă cu copiii lor

16 august, 2024

Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, care sunt în vacanța de vară de la școală, se pregătesc de escapadă mult așteptată!

kate william george charlotte louis jpg

Prințul William și Kate Middleton petrec timp de calitate cu cei trei copii ai lor, în timpul vacanței școlare. Familia s-a retras în reședința lor din Norfolk, Anmer Hall, pentru o parte din vacanță, unde au filmat mesajul lor de felicitare pentru sportivii Team GB în urma succeselor lor la Jocurile Olimpice 2024 de la Paris. Vezi AICI

Dar este posibil ca Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor să se pregătească să se îndrepte spre Balmoral pentru a se alătura regelui Charles și reginei Camilla în vacanța lor anuală de vară în Scoția. În trecut, William, Kate, Prințul George, în vârstă de 11 ani, Prințesa Charlotte, în vârstă de nouă ani, și Prințul Louis, în vârstă de șase ani, au zburat cu avionul economic către aeroportul Aberdeen.

Este probabil să li se alăture ducele și ducesa de Edinburgh, precum și prințesa Beatrice, prințesa Eugenie, Peter Phillips, Zara Tindall și familiile lor respective, în timp ce regele joacă rolul de gazdă. Într-o postare pe Instagram de miercuri, contul de Instagram pentru Balmoral a confirmat că acesta a fost închis publicului pentru acest an. Acesta e indiciul că familia Wales ar putea ajunge acolo. 

În mod tradițional, Regele Charles este întâmpinat oficial la castel cu o gardă de onoare în fața porților, în prezența caporalului Cruachan IV, mascota Regimentului Regal al Scoției, un ponei din Shetland.

Regele Charles, 75 de ani, și soția sa, Regina Camilla, 77 de ani, s-au stabilit la Birkhall, pe domeniul Balmoral, după ce monarhul a participat la Mey Highland Games la începutul acestei luni. De asemenea, cuplul a fost văzut la biserica Crathie Kirk pentru slujba săptămânală de duminică.

De ce Scoția este specială pentru Prințul William și Kate Middleton

Prietenia dintre prinț și Kate Middleton s-a transformat în dragoste în timp ce erau studenți la Universitatea St Andrews. De la căsătoria lor din 2011, cuplul a făcut mai multe călătorii oficiale în Scoția, precum și călătorii personale.

În 2021, când William a ținut un discurs de deschidere la Adunarea Generală a Bisericii Scoției, el a spus: „Scoția este sursa unora dintre cele mai fericite amintiri ale mele, dar și a celor mai triste. Eram în Balmoral când am fost anunțat că mama mea a murit. Încă în stare de șoc, am găsit refugiu în slujba de la Crathie Kirk chiar în acea dimineață, iar în zilele întunecate de durere care au urmat am găsit alinare și consolare în aer liber în Scoția.

Ca urmare, legătura pe care o simt față de Scoția va fi mereu profundă. Alături de această amintire dureroasă este una de mare bucurie, deoarece aici, în Scoția, acum 20 de ani anul acesta, am întâlnit-o pentru prima dată pe Catherine”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia, Profimedia (4) jpg
Printul Sverre Magnus al Norvegiei   Casa Regala norvegiana jpg
FotoJet Eugenie și Bea jpg
Kate Middleton Prințul George și Prințul Louis profimedia 0906155051 jpg
Printesa Stephanie de Monaco, Daniel Ducruet si fiica lor, Pauline Ducruet   Profimedia, Instagram jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook2 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințul William cu Prinții George, Charlotte și Louis  foto   GettyImages jpg
Ducesa Sophie Foto Profimedia jpg
Kate Middleton Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
Prințul Carl Philip, Prințesa Sofia, Chris O'Neill și Prințesa Madeleine, Profimedia jpg
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
Alma, cainele Majestatii Sale Margareta, rasfatata Familiei Regale   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpg
Charlene și Albert de Monaco 2 profimedia 0906081891 jpg
Marea Ducesa Maria Teresa de Luxemburg si Marele Duce Henri cu Printul Guillaume, Printesa Stephanie, Printul Charles si Printul Francois la Cabasson, Var   Marea Curte Ducala (10) jpg
Marius Borg cu Printul Sverre Magnus, Printesa Ingrid Alexandra, Printul Haakon si Printesa Mette Marit   GettyImages 1403308131 jpg
Kate melancolică PNG