Îndurerata Prințesă Rajwa este însoțită de Prințul Hussein în Arabia Saudită, la funeraliile tatălui său

23 februarie, 2024

Prințul moștenitor al tronului hașemit participă la funeraliile socrului său ”mult iubit”. Prințul Hussein a însoțit-o pe îndurerata Prințesă Rajwa în Arabia Saudită, la funeraliile tatălui ei.

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein ai Iordaniei, Profimedia (4) jpg

Imagine de la Jubileul de Argint al Regelui Abdullah II al Iordaniei

Tatăl Prințesei Rajwa s-a stins la mai puțin de un an de la nunta fastuoasă regală. Moștenitorii Coroanei iordaniene s-au căsătorit în iunie 2023 și nunta lor a fost unul dintre cele mai strălucitoare evenimente regale ale anului trecut!

Acum, din păcate, vestea decesului tatălui arhitectei i-a îndurerat pe toți cei de la casa regală iordaniană. După ce și-a exprimat durerea public, într-o postare emoționantă pe Instagram, Prințul moștenitor Hussein a călătorit până în Arabia Saudită, pentru a-i fi alături soției sale în greaua încercare.

Fiul cel mare al Regelui Abdullah II al Iordaniei a fost reperat de publicațiile The Jordan Times și Agenția de presă saudită, la înmormântarea lui Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif.

Curtea Regală Hașemită a anunțat decesul tatălui Prințesei Rajwa pe 18 februarie. „Din ordinele Majestății Sale Regele Abdullah, Curtea Regală Hașemită a anunțat trei zile de doliu, începând de duminică, 18 februarie 2024”, a spus curtea, adăugând că „își exprimă cele mai profunde simpatii și condoleanțe Majestăților Lor Regele Abdullah II ibn Al Hussein și Reginei Rania Al Abdullah, Altețelor Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesei Rajwa Al Hussein și familiei Al Saif în aceste vremuri dificile”.

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei a postat pe pagina sa personală de Instagram un omagiu emoționant dedicat regretatului său socru, Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif. Alături de o fotografie cu el însuși îmbrățișând pe tatăl soției sale, prințesa Rajwa, prințul moștenitor a scris: „Cu regret și tristețe profundă deplângem dispariția socrului meu drag, tatăl Prințesei Rajwa, mult iubitul Abba Faisal. L-am cunoscut ca pe un om generos, de mare caracter și credincios. Nu avem de ales decât să ne supunem destinului pe care ni-l aliniază Dumnezeu. Fie ca Allah să aibă milă de el și să-l primească în Raiul său, iar noi să găsim resurse pentru a ne consola, în urma pierderii.”

De asemenea, Regele Abdullah și Regina Rania au plecat și ei joi într-o vizită privată la Riad pentru a-și prezenta condoleanțele pentru decesul cuscrului lor.

Tatăl Prințesei Rajwa a fost fondatorul El Seif Engineering Contracting. El a participat la ceremonia de căsătorie islamică a fiicei sale și a prințului moștenitor Hussein la Palatul Zahran din iunie anul trecut.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg
Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg
Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images
Regele Felipe și Regina Letizia Foto getty images profimedia jpg
Regina Camilla, la Palatul Buckingham, pe 16 aprilie 2024, GettyImages (4) jpg
Prințesa Diana Foto GettyImages jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton Foto Getty Images jpg
Marele Duce Henri de Luxemburg si Marea Ducesă Maria Teresa   FOTO Marea Curte Ducală (8) jpg
Regele Frederik, Regina Mary alaturi de Regina Margrethe Foto Profimedia (1) jpg
Prințul William la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (2) jpg
FotoJet Meg jpg
Prințesa moștenitoare Mette Marit a Norvegiei la Premiile de cercetare medicală, Profimedia (4) jpg
Printesa Eleonore a Belgiei la 16 ani   FOTO Casa Regală (2) jpg
Regina Mary și Regele Frederik foto Daily Mail png
Juan Carlos a abdicat (foto: reuters) jpeg