Îndurerata Prințesă Rajwa este însoțită de Prințul Hussein în Arabia Saudită, la funeraliile tatălui său

23 februarie, 2024

Prințul moștenitor al tronului hașemit participă la funeraliile socrului său ”mult iubit”. Prințul Hussein a însoțit-o pe îndurerata Prințesă Rajwa în Arabia Saudită, la funeraliile tatălui ei.

Prințesa Rajwa și Prințul Hussein ai Iordaniei, Profimedia (4) jpg

Imagine de la Jubileul de Argint al Regelui Abdullah II al Iordaniei

Tatăl Prințesei Rajwa s-a stins la mai puțin de un an de la nunta fastuoasă regală. Moștenitorii Coroanei iordaniene s-au căsătorit în iunie 2023 și nunta lor a fost unul dintre cele mai strălucitoare evenimente regale ale anului trecut!

Acum, din păcate, vestea decesului tatălui arhitectei i-a îndurerat pe toți cei de la casa regală iordaniană. După ce și-a exprimat durerea public, într-o postare emoționantă pe Instagram, Prințul moștenitor Hussein a călătorit până în Arabia Saudită, pentru a-i fi alături soției sale în greaua încercare.

Fiul cel mare al Regelui Abdullah II al Iordaniei a fost reperat de publicațiile The Jordan Times și Agenția de presă saudită, la înmormântarea lui Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif.

Curtea Regală Hașemită a anunțat decesul tatălui Prințesei Rajwa pe 18 februarie. „Din ordinele Majestății Sale Regele Abdullah, Curtea Regală Hașemită a anunțat trei zile de doliu, începând de duminică, 18 februarie 2024”, a spus curtea, adăugând că „își exprimă cele mai profunde simpatii și condoleanțe Majestăților Lor Regele Abdullah II ibn Al Hussein și Reginei Rania Al Abdullah, Altețelor Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesei Rajwa Al Hussein și familiei Al Saif în aceste vremuri dificile”.

Prințul moștenitor Hussein al Iordaniei a postat pe pagina sa personală de Instagram un omagiu emoționant dedicat regretatului său socru, Khaled bin Musaed bin Saif bin Abdulaziz Al Saif. Alături de o fotografie cu el însuși îmbrățișând pe tatăl soției sale, prințesa Rajwa, prințul moștenitor a scris: „Cu regret și tristețe profundă deplângem dispariția socrului meu drag, tatăl Prințesei Rajwa, mult iubitul Abba Faisal. L-am cunoscut ca pe un om generos, de mare caracter și credincios. Nu avem de ales decât să ne supunem destinului pe care ni-l aliniază Dumnezeu. Fie ca Allah să aibă milă de el și să-l primească în Raiul său, iar noi să găsim resurse pentru a ne consola, în urma pierderii.”

De asemenea, Regele Abdullah și Regina Rania au plecat și ei joi într-o vizită privată la Riad pentru a-și prezenta condoleanțele pentru decesul cuscrului lor.

Tatăl Prințesei Rajwa a fost fondatorul El Seif Engineering Contracting. El a participat la ceremonia de căsătorie islamică a fiicei sale și a prințului moștenitor Hussein la Palatul Zahran din iunie anul trecut.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg