Inelul de logodnă al Camillei este mai ieftin decât al cel Dianei. De ce a făcut Prințul Charles această alegere

20 iulie, 2022
cami8 jpg

Camilla, ducesa de Cornwall poartă un inel clasic de logodnă cu diamante de la Prințul Charles, care este mai ieftin decât inelul cu safir care i-a aparținut prințesei Diana, potrivit unui expert în bijuterii.

Logodna Prințului Charles și Camilla Parker Bowles a fost anunțată în 2005, iar viitoarea ducesa și-a făcut apariția cu un inel uimitor împodobit cu mai multe diamante tăiate de smarald. Inelul a reprezentat o alegere emoționantă din partea lui Charles, deoarece a aparținut anterior bunicii sale iubite, Regina Mamă. Dar, în timp ce inelul Camillei valorează o sumă uluitoare, este probabil mai puțin valoros decât inelul de logodnă pe care Charles i l-a oferit prințesei Diana.

 „Inelul de logodnă al Camillei este unul dintre cele mai  mai scumpe din familia regală.Aș estima valoarea lui la aproximativ 212.000 de lire sterline. Are, de asemenea, o parte sentimentală. Deși nu era inelul ei de logodnă, Regina Mamă îl purta în anii 1980. Se crede că i-a fost dăruit de regele George al VI-lea”, spune Maxwell Stone, director de creație la Steven Stone.

cami96 jpg

Inelul Camillei a fost adesea comparat cu cel deținut de fosta soție a lui Charles, Prințesa Diana, dar bijuteriile sunt total diferite.

Inelul cu safir al Dianei de la Garrard a fost lansat pentru prima dată în 1981 și are un safir oval de 12 carate înconjurat de diamante strălucitoare.

Diana a ales ea însăși inelul, dar putea fi cumpărat de orcine la un preț ridicat.

Bijuteria nu a fost văzută după moartea Dianei în 1997, până când a apărut la mâna logodnicei Prințului William, Kate Middleton, în 2010.

Într-un interviu, William a spus că inelul era „foarte special” pentru el, la fel ca și Kate, așa că era logic să „apară împreună”. „Inelul Camillei este complet diferit de cel al Prințesei Diana, este cu totul alt stil. Cel din trei pietre al Camillei este tradițional, în timp ce inelul cu safir al Dianei este îndrăzneț și a încălcat tradiția regală la acea vreme”, spune Stone.

„Aș estima că inelul Camillei valorează aproximativ 212.500 de lire sterline pe piața actuală, în timp ce cel al Prințesei Diana 390.000 de lire sterline și este probabil să crească și mai mult datorită istoriei, frumuseții și moștenirii sale neprețuite”.

De când a fost anunțată logodna ei, Kate a fost rareori fotografiată fără inelul ei de logodnă uimitor.

Ducesa îl poartă alături de verigheta ei tradițională din aur, pe care a primit-o în 2011 și de o brățară cu diamante, cu care a fost văzută după nașterea primului său copil, Prințul George, în 2013, ceea ce i-a făcut pe mulți să creadă că a fost un cadou de la William pentru a marca începutul paternității.Recente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg