Infanta Cristina, sora Regelui Felipe, are o idilă secretă?

29 aprilie, 2024

A divorțat recent, după un lung șir de ani de nefericire, dar se pare că în viața ei ar fi apărut bărbatul care să o consoleze.

Infanta Cristina arată mai bine după divorț. FOTO: Getty Images
Infanta Cristina arată mai bine după divorț. FOTO: Getty Images

Au trecut mai bine de doi ani de când fotografiile cu Iñaki Urdangarin, fostul ginere al Regelui Juan Carlos și al Reginei Sofia, și amanta lui, Ainhoa Armentia, au stârnit un mega scandal la Curtea Regală a Spaniei. La început, este posibil ca publicul să o fi susținut pe Infanta Cristina, dar apoi s-a întâmplat ceva foarte curios. Imaginea acesteia din urmă s-a transformat în cea a unei femei disprețuite, care refuza să scape de verighetă, spre deosebire de cea a infamului Iñaki Urdangarin, care pur și simplu părea fericit alături de Ainhoa Armentia și care nu a ezitat să își etaleze dragostea în public.

După un lung șir de ani de nefericire și în care a fost arătată cu degetul pentru evaziunea fiscală de care era acuzat soțul său (principalul motiv al repudierii lui din Familia Regală spaniolă), anul 2024 a început bine pentru Infanta Cristina. Mai ales pentru că, așa cum s-a confirmat în "Hola!", divorțul ei de fostul Duce de Palma s-a concretizat undeva  între sfârșitul lui decembrie și începutul lui ianuarie.

Astăzi, Infanta Cristina pare să fi depășit momentul despărțirii și acest lucru este demonstrat în fiecare dintre aparițiile sale publice. Zâmbește de parcă i s-ar fi luat o greutate de pe umeri și are o strălucire specială în ochi. Să fie oare adevărat ce se spunea, înainte de semnarea divorțului, că fiica Regelui Juan Carlos are un prieten intim în Barcelona?

Una dintre cele care a vorbit despre presupusul iubit al Cristinei a fost comentatoarea regală Pilar Eyre: „Este mai frumoasă ca niciodată și zâmbește așa cum nu am mai văzut-o de mult timp. Poate că nu este așa doar din cauza copiilor ei...", a comentat aceasta pe canalul ei de YouTube.

Jurnalistul Juan Luis Galiacho a mers mai departe și a avertizat că Infanta Cristina plănuia să se mute cu acest bărbat, cu care, potrivit jurnalistului, ieșea „cu un grup de prieteni, deoarece aceștia i-au cerut să nu fie văzută, pentru că ar schimba imaginea ei din timpul procesului de divorț". Insinua cumva că sora Regelui Felipe aștepta divorțul pentru a-și prezenta în oficial iubitul din Barcelona? Dacă da, mai este mult până atunci. Mai ales pentru că ar fi cel puțin neobișnuit ca un membru al Familiei Regale să anunțe că are un partener la doar patru luni după ce s-a consemnat în scris sfârșitul căsătoriei anterioare.

Dar cine știe, poate că Infanta Cristina se distrează de minune în spatele ușilor închise. Eyre chiar comenta acest lucru în urmă cu două luni: "Călătorește în toată lumea, merge la sală de trei ori pe săptămână și are o relație excelentă cu colegii de serviciu", a spus ea.

Totodată, Pilar a menționat discuția cu o prietenă pe care o are în comun chiar cu Infanta Cristina, pe care a întrebat-o dacă crede că Cristina va avea un iubit pe termen scurt: "Va avea unul sau are deja unul", a fost răspunsul acesteia. 

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Rose Hanbury, Marchiză de Cholmondeley, Profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Camilla la Trooping The Colour 2023, Getty (1) jpg
FotoJet Margareta jpg
Peter Philips, Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria GettyImages 2152632644 jpg
Nicolae și Alina ai României în port popular 2 jpg
FotoJet Zara jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Prințul William la Premiile Bafta GettyImages 2013605929 jpg
Prințul Harry și Meghan Markle în Nigeria Foto Profimedia (3) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Nigeria Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Victoria a Suediei Foto Profimedia (1) jpg
Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg