Îngrijorare: de ce o ascunde palatul pe Kate Middleton și nu dă nicio nouă informație despre ea

6 iunie, 2024

Se teme că starea medicală a lui Kate Middleton este mai gravă decât am vrea să credem, comparând absența ei îndelungată cu cea a socrului ei, Charles, lovit și el de cancer, dar revenit mai devreme pe scena publică.

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg

Ca atare, mulți susțin că palatul nu dezvăluie întregul adevăr despre starea medicală a Prințesei de Wales. „Tăcerea despre starea de sănătate a lui Kate – despre care se crede că suferă de cancer ovarian – este îngrijorătoare”, a declarat un apropiat al palatului pentru revista Globe. „Suntem îngroziți de faptul că prințesa ar putea fi mult mai rău decât spune familia regală. Că ne-am putea trezi într-o dimineață și afla că a murit brusc.” 

Sursa a speculat și despre ce altceva ar putea să o țină departe pe Kate Middleton, în afară de cancer: „Dispariția lui Kate a generat discuții la palat că ar fi fost internată în secret pentru probleme emoționale grave și că nu va putea niciodată să-și reia rolul alături de William. Toată această secretizare este devastatoare și indică un dezastru iminent pentru monarhie”, a adăugat sursa citată mai sus.

Un observator regal citat de Daily Mail și-a pus aceleași întrebări: „Ce încearcă să ascundă Palatul despre Kate? Nu cred nimic din ce spun ei până nu o vedem”.

"Este cea mai fotografiată femeie din lume și nu a existat nicio fotografie cu ea mergând la spital pentru tratament. Acest lucru sugerează că în această poveste este mult mai mult decât lasă Palatul să se știe", a motivat sursa. „Ce se întâmplă cu adevărat? Există o tăcere îngrozitoare în ceea ce privește bunăstarea viitoarei noastre regine”, a adăugat sursa.

Alte voci susțin că motivul pentru care Kate nu este vizibilă este pentru că, cel mai probabil, chimioterapia a slăbit-o foarte tare fizic și a făcut-o să-și piardă podoaba capilară. „Faptul că se ascunde – sau că este ascunsă – este înfricoșător. Ar trebui să fie un exemplu pentru ceea ce se întâmplă cu cineva care face chimio și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a mai spus insiderul citat.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg