Îngrijorare: de ce o ascunde palatul pe Kate Middleton și nu dă nicio nouă informație despre ea

6 iunie, 2024

Se teme că starea medicală a lui Kate Middleton este mai gravă decât am vrea să credem, comparând absența ei îndelungată cu cea a socrului ei, Charles, lovit și el de cancer, dar revenit mai devreme pe scena publică.

Kate Middleton, în vizită la o univeritate pe 11 octombrie (8) jpg

Ca atare, mulți susțin că palatul nu dezvăluie întregul adevăr despre starea medicală a Prințesei de Wales. „Tăcerea despre starea de sănătate a lui Kate – despre care se crede că suferă de cancer ovarian – este îngrijorătoare”, a declarat un apropiat al palatului pentru revista Globe. „Suntem îngroziți de faptul că prințesa ar putea fi mult mai rău decât spune familia regală. Că ne-am putea trezi într-o dimineață și afla că a murit brusc.” 

Sursa a speculat și despre ce altceva ar putea să o țină departe pe Kate Middleton, în afară de cancer: „Dispariția lui Kate a generat discuții la palat că ar fi fost internată în secret pentru probleme emoționale grave și că nu va putea niciodată să-și reia rolul alături de William. Toată această secretizare este devastatoare și indică un dezastru iminent pentru monarhie”, a adăugat sursa citată mai sus.

Un observator regal citat de Daily Mail și-a pus aceleași întrebări: „Ce încearcă să ascundă Palatul despre Kate? Nu cred nimic din ce spun ei până nu o vedem”.

"Este cea mai fotografiată femeie din lume și nu a existat nicio fotografie cu ea mergând la spital pentru tratament. Acest lucru sugerează că în această poveste este mult mai mult decât lasă Palatul să se știe", a motivat sursa. „Ce se întâmplă cu adevărat? Există o tăcere îngrozitoare în ceea ce privește bunăstarea viitoarei noastre regine”, a adăugat sursa.

Alte voci susțin că motivul pentru care Kate nu este vizibilă este pentru că, cel mai probabil, chimioterapia a slăbit-o foarte tare fizic și a făcut-o să-și piardă podoaba capilară. „Faptul că se ascunde – sau că este ascunsă – este înfricoșător. Ar trebui să fie un exemplu pentru ceea ce se întâmplă cu cineva care face chimio și ar putea fi o inspirație pentru alții”, a mai spus insiderul citat.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (2) jpg
Regina Letizia a Spaniei în Guatemala Foto Profimedia (1) jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (3) jpg
Prințul William 5 iunie Profimedia (2) jpg
Lady Amelia jpg
Prințesa Victoria, Prințesa Estelle și Prințul Daniel, Profimedia (3) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Frances Roche, mama Printesei Diana, si John Spencer, Viconte Althorp, tatal Dianei   profimedia 0210127921 jpg
Regele Juan Carlos, Regina Sofia, amanta Corinna Larsen   Profimedia jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (7) jpg
Jetsun Pema Foto Instagram 1 jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Kate și Lilibet, Foto Getty și Misan Harriman PNG
Charles și Camilla cu diademă, GettyImages (2) jpg
Sarah Ferguson, Prințul Andrew, Elisabeta, Prințul Phillip, Profimedia jpg