Îngrijorare la Buckingham! Sora Regelui Charles, Prințesa Anne, a ajuns și ea la spital

25 iunie, 2024

Pare că șirul ghinioanelor continuă, chiar și după optimista ieșire publică a lui Kate Middleton. De această dată, cea internată este chiar prințesa cea mai activă din Familia Regală.

Prințesa Anne este cel mai activ membru al Casei Regale britanice. FOTO: Getty Images
Prințesa Anne este cel mai activ membru al Casei Regale britanice. FOTO: Getty Images

Annus horribilis continuă pentru familia Windsor. Luni, Palatul Buckingham a anunțat că Prințesa Anne, sora Regelui Charles al III-lea, a fost internată la spital cu răni minore și comoție cerebrală. Ea a fost internată la spitalul Southmead, în apropiere de Bristol, nu departe de proprietatea sa Gatcombe Park, „sub observație și ca măsură de precauție". „Regele a fost ținut la curent și se alătură întregii Familii Regale pentru a-i trimite Prințesei dragostea și cele mai bune urări de însănătoșire grabnică", a transmis Palatul.

Nu au fost făcute publice informații suplimentare, dar, potrivit BBC, rănile ar putea fi compatibile cu o căzătură de pe cal. Și asta ar fi una dintre cele mai plauzibile cauze, cu toate că Prințesa Anne, în vârstă de 73 de ani, este o călăreață experimentată, o pasiune transmisă de mama sa, regretata Regină Elisabeta a II-a. Ea a participat chiar și la Jocurile Olimpice de la Montréal din 1976, devenind primul membru al Familiei Regale britanice care a reușit această performanță. Ea a fost urmată de fiica sa, Zara Tindall, medaliată cu argint la Jocurile Olimpice de la Londra 2012 - un premiu oferit chiar de mama sa. Și nu mai departe de săptămâna trecută Prințesa Anne a participat la cursele hipice Royal Ascot, alături de verișoara sa, Lady Sarah Chatto, fiica Prințesei Margaret.

Prințesa Anne este cel mai activ membru al Firmei, mai ales de când regele și nora sa, Kate Middleton, s-au retras după ce ambii au fost diagnosticați cu cancer. Potrivit unei numărători din aprilie anul trecut, ea are pe agenda sa între 12 și 14 ieșiri oficiale pe săptămână, iar săptămâna aceasta ar fi trebuit să călătorească în Canada și apoi în Japonia, într-o vizită oficială. Potrivit „Daily Mail”, aceste călătorii au fost amânate, la sfatul medicilor.

Sora mai mică a monarhului a fost a treia în ordinea succesiunii la tron atunci când s-a născut în 1950. De atunci, ea a fost depășită de copiii și nepoții fratelui ei, Charles, precum și de frații ei, Edward și Andrew, și se află acum pe locul 17.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Sophie Ducesa de Edinburgh la crama Domaine Evremond, Profimedia (3) jpg
Regina Mary, Regele Frederik, Prințul moștenitor Christian și frații lui Foto Getty Images (3) jpg
Regina Letizia Regele Felipe nuntă foto profimedia 0586799342 jpg
Tom Parker Bowles cu Printul William si Printul Harry la nunta lui Charles cu Camilla   profimedia 0218936184 jpg
Regina Letizia a Spaniei profimedia 0912123343 jpg
Kate Middleton  Profimedia jpg
Regina Mary și Regele Frederik Facebook jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar   profimedia 0721654746 jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg
Kate Middleton tiara Foto Profimedia jpg
Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg