Îngrijorare maximă pentru Charles, Camilla, William și Kate! Ce au observat fanii la ieșirea regalilor

15 martie, 2023

Toți ochii au fost ațintiți luni asupra familiei regale britanice, care s-a reunit pentru a participa la slujba de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey.

Commonwealth, familia regala (1) jpg

Fanii s-au grăbit să împărtășească încântarea lor de a-i vedea din nou împreună pe membrii familiei regale pe rege și regina consort, pe prințul și prințesa de Wales, dar și pe noul duce și noua ducesă de Edinburgh. Alții fani mai ageri au observat la ieșirea acestora un detaliu care a provocat îngrijorare.

În timp ce membrii familiei regale intrau în interiorul Abației în ordinea ierarhiei, doi bărbați au putut fi văzuți alăturându-se procesiunii oficiale în spatele prințesei Anne și a soțului ei, Sir Timothy Laurence.

Având în vedere înfățișarea lor, cei doi par a fi membrii ai echipei de securitate. Astfel, unii fanii s-au grăbit să remarce că este pentru prima dată când au văzut o echipă de securitate ca parte a unei procesiuni, ceea ce a stârnit întrebări cu privire la motivul pentru care aceștia se aflau acolo.

„Se întâmplă ceva în spatele ușilor închise? Ce ar fi putut duce la această schimbare?", a întrebat unul dintre fani pe rețelele de socializare, conform Hello Magazine. Palatul Buckingham nu comentează chestiuni de securitate, dar asta nu a împiedicat ca multe speculații să apară pe rețelele de socializare.

Mulți dintre fanii familiei regale au readus în discuție momentul când Regele Charles a fost confruntat de unii protestatari în timpul vizitelor recente, când monarhul aproape că a fost lovit cu ouă. Alții fani s-au gândit că securitatea sporită vine după criticile continue ale Prințului Harry la adresa familiei sale.

Cu toate acestea, ziua s-a dovedit a fi un succes uriaș, familia regală fiind fericită și relaxată la slujba de Ziua Commonwealth-ului de la Westminster Abbey, unde Regele și alți membri seniori ai familiei regale au ascultat diferite interpretări din partea saxofonistei Yolanda Brown, a vedetelor din West End Roshani Abbey și Nuwan Hugh Perera, precum și a corului feminin Amalgamation Choir, din Cipru.

Cele patru doamne care formează echipa de încredere a Regelui Charles

Echipa de încredere a Regelui Charles i-a stat alături cu ocazia acestui eveniment regal amplu. Este vorba de soția sa Camilla, regina consoartă, fiul său moștenitor, Prințul William, Prinț de Wales, soția sa, încântătoarea Kate Middleton, Prințesă de Wales, fratele său Edward, prinț și recent purtător al titlului deținut anterior de tatăl său, Duce de Edinburgh, soția lui, Sophie Wessex, Ducesă de Edinburgh, sora sa, Prințesa Anne și vice amiralul Timothy Laurence.

Și de data aceasta, Kate Middleton a acaparat atenția cu prezența sa ravisantă. La fel de elegante au fost și celelalte trei doamne. Regina consoartă Camilla a mizat pe o ținută albastră Fiona Clare și o pălărie Philip Treacy și a purtat una din broșele cu diamante și safire ale răposatei Regine Elisabeta.

Proaspăta Ducesă de Edinburgh, Sophie Wessex, a ales o ținută albă, care i-a venit de minune. Este vorba de o rochie taior Proenza Schouler, în valoare de 2535 de lire sterline și o cochetă pălărie Jane Taylor, de aproape 1000 de lire sterline.

Fiica biologică a Reginei Elisabeta nu a lipsit de la slujba de comemorare și a fost extrem de elegantă, într-un palton verde, cizme negre și pălărie vernil.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-  william
Leti Letizia GettyImages 1463820452 jpg
Printesa Mary de Windsor, singura aliata a lui Wallis Simpson jpg
harry archie meghan markle jpeg
Seicul Mana al Maktoum si Seica Mahra, fiica emirului Dubaiului jpg
Charles, William și Harry jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Meghan Markle ca mămică, profimedia 0761419650 jpg
Charlotte Casiraghi Andrea Pierre GettyImages 1476278226 jpg
Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg