Îngrijorare pentru sănătatea lui Stéphanie de Monaco. Ce se întâmplă cu „prințesa rebelă”?

9 iulie, 2024

Starea de sănătate a surorii Prințului Albert dă de gândit, după recentele apariții publice.

Prințesa Stéphanie de Monaco e teribil de schimbată. FOTO: Palatul Princiar
Prințesa Stéphanie de Monaco e teribil de schimbată. FOTO: Palatul Princiar

Prințesa Stéphanie de Monaco (59) a fost întotdeauna o femeie de caracter, o prințesă care nu s-a lăsat dusă de convenții, protocoale și reguli, fiind mereu fidelă ei însăși, atât de mult încât a fost descrisă drept „prințesa rebelă”. De-a lungul anilor am văzut cum viața ei a fost marcată de iubire, despărțiri, rebeliune, solidaritate și filantropie, aceasta din urmă fiind ceea ce o bucură cel mai mult pe prințesă astăzi, fiind implicată total în diferite cauze la care ține.

Deși e încă activă și în putere, totuși, la ultimele sale apariții publice, look-ul ei a atras foarte mult atenția, iar aspectul palid al lui Stéphanie de Monaco a îngrijorat o mulțime de oameni de îndată ce au văzut-o. Dar este, într-adevăr, ceva în neregulă cu „prințesa rebelă”?

La începutul anului 2024, am putut-o vedea pe Stéphanie de Monaco participând la tradiționalul Festival al Circului din Monte Carlo, un eveniment foarte important pentru întreaga familie Grimaldi, dar mai ales pentru ea, deoarece este președintele de onoare al festivalului. Surpriza a venit când sora mai mică a Prințului Albert de Monaco a participat la acest eveniment important cu un look care a atras atenția tuturor celor prezenți, deoarece a purtat o ținută prea casual pentru un eveniment public. Look-ul a constat într-o jachetă din fleece supradimensionată pe care scria "staff", pantaloni din denim, un fular și o căciulă de lână gri. Era cu siguranță departe de ceea ce te-ai aștepta de la cineva cu statutul ei să participe la astfel de evenimente.

Atunci au apărut și primele zvonuri cu privire la starea fizică a prințesei sau la faptul că ar putea suferi de o boală. În timp ce mulți au îndrăznit să o critice, alții nu au ezitat să o apere, afirmând că Stéphanie de Monaco a fost întotdeauna diferită și că acest tip de act se potrivește perfect cu personalitatea ei atipică.

Tot mai fragilă și mai retrasă a părut și în weekend, la cea de-a 20-a aniversare a asociației Fight Aids Monaco pe care o prezidează, în cadrul unei seri de caritate la Salle des Étoiles din Sporting Monte-Carlo. La acest eveniment, ea i-a avut alături pe fratele său, Prințul Albert al II-lea, și copiii săi, Pauline Ducruet și Camille Gottlieb - toți îmbrăcați de data aceasta sport. Iată de ce ținuta ei, casual și de această dată, cu colanți, tricou și teniși nu a făcut o notă discordantă.

Viața prințesei nu a fost, cu siguranță, una de basm. Ea a suferit pierderea mamei sale, Grace Kelly, într-un tragic accident, pe când avea doar 17 ani, și a trăit mai multe iubiri scandaloase și controversate. De la o vârstă foarte fragedă, fiica cea mică a Prințului Rainier și a lui Grace Kelly a fost foarte diferită de frații ei, atât de mult încât a devenit una dintre marile protagoniste ale Casei Princiare de Monaco. Și-a încercat norocul ca actriță, cântăreață, model și chiar îmblânzitoare de elefanți, astfel că a ținut multă vreme titlurile ziarelor.

Acum, însă, deși are 59 de ani, deci nu o vârstă prea avansată, se citește, totuși, degradarea pe corpul său. Ea nu se preocupă să facă nici sport, nici să-și îngrijească tenul, așa cum sunt preocupate alte prințese și pare să se afle într-o stare de depresie acută, notează presa franceză. Noi sperăm, totuși, să fie doar o perioadă pe care s-o depășească cât mai curând.

FOTO: Frédéric Nebinger / Palatul PrinciarRecente pe Ok! Magazine

William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg