Îngrijorare pentru sănătatea lui Stéphanie de Monaco. Ce se întâmplă cu „prințesa rebelă”?

9 iulie, 2024

Starea de sănătate a surorii Prințului Albert dă de gândit, după recentele apariții publice.

Prințesa Stéphanie de Monaco e teribil de schimbată. FOTO: Palatul Princiar
Prințesa Stéphanie de Monaco e teribil de schimbată. FOTO: Palatul Princiar

Prințesa Stéphanie de Monaco (59) a fost întotdeauna o femeie de caracter, o prințesă care nu s-a lăsat dusă de convenții, protocoale și reguli, fiind mereu fidelă ei însăși, atât de mult încât a fost descrisă drept „prințesa rebelă”. De-a lungul anilor am văzut cum viața ei a fost marcată de iubire, despărțiri, rebeliune, solidaritate și filantropie, aceasta din urmă fiind ceea ce o bucură cel mai mult pe prințesă astăzi, fiind implicată total în diferite cauze la care ține.

Deși e încă activă și în putere, totuși, la ultimele sale apariții publice, look-ul ei a atras foarte mult atenția, iar aspectul palid al lui Stéphanie de Monaco a îngrijorat o mulțime de oameni de îndată ce au văzut-o. Dar este, într-adevăr, ceva în neregulă cu „prințesa rebelă”?

La începutul anului 2024, am putut-o vedea pe Stéphanie de Monaco participând la tradiționalul Festival al Circului din Monte Carlo, un eveniment foarte important pentru întreaga familie Grimaldi, dar mai ales pentru ea, deoarece este președintele de onoare al festivalului. Surpriza a venit când sora mai mică a Prințului Albert de Monaco a participat la acest eveniment important cu un look care a atras atenția tuturor celor prezenți, deoarece a purtat o ținută prea casual pentru un eveniment public. Look-ul a constat într-o jachetă din fleece supradimensionată pe care scria "staff", pantaloni din denim, un fular și o căciulă de lână gri. Era cu siguranță departe de ceea ce te-ai aștepta de la cineva cu statutul ei să participe la astfel de evenimente.

Atunci au apărut și primele zvonuri cu privire la starea fizică a prințesei sau la faptul că ar putea suferi de o boală. În timp ce mulți au îndrăznit să o critice, alții nu au ezitat să o apere, afirmând că Stéphanie de Monaco a fost întotdeauna diferită și că acest tip de act se potrivește perfect cu personalitatea ei atipică.

Tot mai fragilă și mai retrasă a părut și în weekend, la cea de-a 20-a aniversare a asociației Fight Aids Monaco pe care o prezidează, în cadrul unei seri de caritate la Salle des Étoiles din Sporting Monte-Carlo. La acest eveniment, ea i-a avut alături pe fratele său, Prințul Albert al II-lea, și copiii săi, Pauline Ducruet și Camille Gottlieb - toți îmbrăcați de data aceasta sport. Iată de ce ținuta ei, casual și de această dată, cu colanți, tricou și teniși nu a făcut o notă discordantă.

Viața prințesei nu a fost, cu siguranță, una de basm. Ea a suferit pierderea mamei sale, Grace Kelly, într-un tragic accident, pe când avea doar 17 ani, și a trăit mai multe iubiri scandaloase și controversate. De la o vârstă foarte fragedă, fiica cea mică a Prințului Rainier și a lui Grace Kelly a fost foarte diferită de frații ei, atât de mult încât a devenit una dintre marile protagoniste ale Casei Princiare de Monaco. Și-a încercat norocul ca actriță, cântăreață, model și chiar îmblânzitoare de elefanți, astfel că a ținut multă vreme titlurile ziarelor.

Acum, însă, deși are 59 de ani, deci nu o vârstă prea avansată, se citește, totuși, degradarea pe corpul său. Ea nu se preocupă să facă nici sport, nici să-și îngrijească tenul, așa cum sunt preocupate alte prințese și pare să se afle într-o stare de depresie acută, notează presa franceză. Noi sperăm, totuși, să fie doar o perioadă pe care s-o depășească cât mai curând.

FOTO: Frédéric Nebinger / Palatul Princiar



Recente pe Ok! Magazine

regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg
FotoJet mirese jpg
Prințul Harry, interviu Tabloidele date în judecată, Profimedia (2) jpg
Marele Duce Henri si Marea Ducesa Maria Teresa la Venetia   Marea Curte Ducala (1) jpg
Fiicele Prințesei Märtha Louise a Norvegiei, Profimedia (2) jpg
Alina Maria și Nicolae al României alaturi de cei doi copii foto Facebook jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg