Îngrijoraţi că ar putea pierde tot, Meghan şi Harry negociază cu Netflix schimbarea "tonului" documentarului

5 octombrie, 2022

Ducii de Sussex au intrat în panică după ultimele discuţii cu Regele Charles al III-lea şi cer schimbări de ultim moment pe filmările în care au făcut dezvăluiri explozive despre Casa Regală britanică.

Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg

S-au răzgândit! Prinţul Harry (38) şi soţia sa, actriţa americană Meghan Markle (41), nu mai vor să fie 100% deschişi faţă de public. Sau, cel puţin, nu în maniera convenită contractual cu Netflix, cu care au bătut palma pentru suma de 100 de milioane de dolari pentru "adevărata lor poveste de la Palatul Buckingham". O grămadă de bani puşi în joc pentru cele mai senzaţionale dezvăluiri făcute vreodată din sânul Familiei Regale britanice. Numai că, deşi s-au vândut scump, iar producătorii au şi ei aşteptările lor, Ducii de Sussex bat acum în retragere.

Conştienţi de faptul că nu vor putea schimba prea multe în interviurile oferite deja, pe marginea cărora va fi realizat şi documentarul viitor ce va rula pe platforma Netflix, Meghan şi Harry încearcă, totuşi, să negocieze "tonul" materialului video, pentru a mai îndulci din lovitura dată Palatului. Căci, în discuţiile cu noul suveran de la Buckingham, Regele Charles al III-lea le-a dat de înţeles celor doi că de cele difuzate în documentarul cu pricina depinde soarta lor ulterioară: titlurile, dispensele, moştenirea...

Potrivit unor surse din interiorul companiei Netflix, citate de jurnaliştii de la "Daily Mail", abia întorşi la Los Angeles, Prinţul Harry şi Meghan Markle au cerut deja "editări extinse", ceea ce ar putea face ca documentarul pregătit să rămână mult timp "la sertar". "Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi în încercarea lor de-a atenua tonul chiar și celui mai elementar limbaj. Dar este povestea lor, spusă cu propria lor gură. Ei au cerut insistent să se revină asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat - într-o măsură atât de mare, încât unii angajați ai Netflix cred că, dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat".

Pe de altă parte, boşii de la Netflix vor să rămână fermi pe poziţie şi vor să meargă mai departe cu planificarea premierelor documentarelor - credem şi noi, după câţi bani le-au dat ducilor... Şi, cel mai probabil, proiectul va fi făcut public în decembrie, la o lună după o altă premieră mult-aşteptată de public, cea a noului sezon al serialului "Crown".

FOTO: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate-william
meghan - harry
kate middleton william avion jpg
charles - meghan - camilla
kate - william- copii
Printesa Margaret profimedia 0423858100 jpg
Sarah Ferguson 3    Instagram jpg
profimedia 0088036669 jpg
Regina Camilla, Profimedia jpg
camilla - charles
andrew-  fergie
Regina Elisabeta a II a a parut fragila la intalnirea cu Liz Truss de la Castelul Balmoral (5) jpg
Regina Elena, Regina celor 3 exiluri jpg
regina letizia profimedia 0740160680 jpg
Moza din Qatar GettyImages 167794832 jpg
kate  william 24 jpg
kate-  william
printesa diana