Îngrijoraţi că ar putea pierde tot, Meghan şi Harry negociază cu Netflix schimbarea "tonului" documentarului

5 octombrie, 2022

Ducii de Sussex au intrat în panică după ultimele discuţii cu Regele Charles al III-lea şi cer schimbări de ultim moment pe filmările în care au făcut dezvăluiri explozive despre Casa Regală britanică.

Printul Harry si Meghan Markle in negocieri cu Netflix   Profimedia (1) jpg

S-au răzgândit! Prinţul Harry (38) şi soţia sa, actriţa americană Meghan Markle (41), nu mai vor să fie 100% deschişi faţă de public. Sau, cel puţin, nu în maniera convenită contractual cu Netflix, cu care au bătut palma pentru suma de 100 de milioane de dolari pentru "adevărata lor poveste de la Palatul Buckingham". O grămadă de bani puşi în joc pentru cele mai senzaţionale dezvăluiri făcute vreodată din sânul Familiei Regale britanice. Numai că, deşi s-au vândut scump, iar producătorii au şi ei aşteptările lor, Ducii de Sussex bat acum în retragere.

Conştienţi de faptul că nu vor putea schimba prea multe în interviurile oferite deja, pe marginea cărora va fi realizat şi documentarul viitor ce va rula pe platforma Netflix, Meghan şi Harry încearcă, totuşi, să negocieze "tonul" materialului video, pentru a mai îndulci din lovitura dată Palatului. Căci, în discuţiile cu noul suveran de la Buckingham, Regele Charles al III-lea le-a dat de înţeles celor doi că de cele difuzate în documentarul cu pricina depinde soarta lor ulterioară: titlurile, dispensele, moştenirea...

Potrivit unor surse din interiorul companiei Netflix, citate de jurnaliştii de la "Daily Mail", abia întorşi la Los Angeles, Prinţul Harry şi Meghan Markle au cerut deja "editări extinse", ceea ce ar putea face ca documentarul pregătit să rămână mult timp "la sertar". "Harry și Meghan sunt panicați şi exageraţi în încercarea lor de-a atenua tonul chiar și celui mai elementar limbaj. Dar este povestea lor, spusă cu propria lor gură. Ei au cerut insistent să se revină asupra conținutului pe care ei înșiși l-au furnizat - într-o măsură atât de mare, încât unii angajați ai Netflix cred că, dacă li se vor aproba schimbările, vor suspenda proiectul pe termen nelimitat".

Pe de altă parte, boşii de la Netflix vor să rămână fermi pe poziţie şi vor să meargă mai departe cu planificarea premierelor documentarelor - credem şi noi, după câţi bani le-au dat ducilor... Şi, cel mai probabil, proiectul va fi făcut public în decembrie, la o lună după o altă premieră mult-aşteptată de public, cea a noului sezon al serialului "Crown".

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Samuel Chatto, nepotul Prințesei Margret, s a apucat de olărit   Instagram 7 (4) jpg
Regina Letizia Regele Felipe profimedia 0867585293 jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
Kate Middleton, Prințesa Charlotte  foto   Getty jpg
Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0867505361 jpg
Kate Middleton și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Regele Juan Carlos la regata   profimedia 0857530431 jpg
FotoJet Harry și Louis jpg
Prinţesa Haya de Iordaniei si Sarah Ferguson la evenimentul Fundatiei Maiden Factor   Instagram (7) jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, GettyImages jpg
Harry și William în uniforme, GettyImages jpg
Kate Middleton William Camilla și Charles foto GettyImages 1343663306 jpg
Prințul Louis Foto Profimedia (1) jpg