Îngrozit că Meghan Markle l-ar putea părăsi, Prințul Harry a recurs la o mișcare extremă și neașteptată

4 iunie, 2024

În urmă cu ani de zile, s-a zvonit că Prințul Harry ar fi fost „îngrozit” de faptul că Meghan Markle l-ar putea părăsi și a recurs la un gest extrem.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg

În 2016, în perioada în care relația lor a devenit publică, Prințul Harry și-a apărat actuala soție într-o scrisoare adresată presei. În scrisoare se spunea că Prințul Harry era „îngrijorat” de siguranța lui Meghan și că aceasta nu ar fi trebuit să fie „supusă unei asemenea furtuni” - mai ales atât de devreme în relația lor. Scrisoarea lui Harry a fost publicată și pe site-ul familiei regale britanice, dar pagina a devenit inactivă la sfârșitul anului 2023.

În cadrul emisiunii GB News, experta în regalitate Angela Levin a declarat: „Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă.

El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”. Vorbind despre scrisoarea care acum este inactivă pe site, Angela Levin a mai adăugat că Harry era „foarte supărat pentru că a considerat că ar trebui să fie împotriva presei”.

Prințul Harry a făcut referire la scrisoarea din 2016 în cartea sa de memorii „Spare”, care a fost lansată în ianuarie 2023. El a scris: „I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat. Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului.”

În plus, Prințul Harry a dezvăluit că scrisoarea i-a înfuriat atât pe tatăl său, Regele Charles, cât și pe fratele său, Prințul William. În cartea „Spare”, el a mai mărturisit: „Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși.

Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg