Îngrozit că Meghan Markle l-ar putea părăsi, Prințul Harry a recurs la o mișcare extremă și neașteptată

4 iunie, 2024

În urmă cu ani de zile, s-a zvonit că Prințul Harry ar fi fost „îngrozit” de faptul că Meghan Markle l-ar putea părăsi și a recurs la un gest extrem.

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg

În 2016, în perioada în care relația lor a devenit publică, Prințul Harry și-a apărat actuala soție într-o scrisoare adresată presei. În scrisoare se spunea că Prințul Harry era „îngrijorat” de siguranța lui Meghan și că aceasta nu ar fi trebuit să fie „supusă unei asemenea furtuni” - mai ales atât de devreme în relația lor. Scrisoarea lui Harry a fost publicată și pe site-ul familiei regale britanice, dar pagina a devenit inactivă la sfârșitul anului 2023.

În cadrul emisiunii GB News, experta în regalitate Angela Levin a declarat: „Pe site-ul regal, au eliminat informația că, în 2016, Harry a trimis această scrisoare foarte, foarte furioasă către presă.

El a fost deranjat de comentariile rasiste față de Meghan, toate acestea o deranjau și pe ea”. Vorbind despre scrisoarea care acum este inactivă pe site, Angela Levin a mai adăugat că Harry era „foarte supărat pentru că a considerat că ar trebui să fie împotriva presei”.

Prințul Harry a făcut referire la scrisoarea din 2016 în cartea sa de memorii „Spare”, care a fost lansată în ianuarie 2023. El a scris: „I-am arătat eseul lui Jason (Knauf, fostul secretar de comunicare al Palatului Kensington), a spus că avem nevoie de o corecție de curs imediat. Fără dezbateri, fără discuții. Într-o zi, aveam un proiect. Puternic, precis, furios, sincer. Nu credeam că va fi sfârșitul, dar poate începutul sfârșitului.”

În plus, Prințul Harry a dezvăluit că scrisoarea i-a înfuriat atât pe tatăl său, Regele Charles, cât și pe fratele său, Prințul William. În cartea „Spare”, el a mai mărturisit: „Declarația mea a generat un nou atac din partea familiei mele. Pa și Willy (Regele Charles și Prințul William) au fost furioși.

Mi-au dat o bătaie de cap. Declarația mea i-a făcut să arate rău, au spus amândoi. „De ce naiba? Pentru că ei nu ar fi dat niciodată o declarație pentru prietenele lor, sau pentru soțiile lor atunci când erau hărțuite”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Lilibet Diana Mountbatten Windsor, Profimedia (1) jpg
Regele Abdullah II Al Hussein și Regina Rania Al Abdullah la Amman, 12 martie 2023, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Printul Felix de Luxemburg si sotia sa   Marea Curte Ducala jpg
Kate și William în negru 1, Getty jpg
Charles, Kate, Sarah jpg
Infanta Sofia, Regina Letizia si Printesa Leonor   Casa Majestatii Sale jpg
Letizia la târgul de carte, Profimedia (6) jpg
Regele Charles și David Beckham Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Rajwa însărcinată Foto Casa Regală Hașemită 3 jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
ABBA  ABBA au fost decorati de Regele Suediei   Foto Clement Morin, Casa Regală suedeză (2) jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate AI jpg
FotoJet Rania jpg
Regina Maria si trandafirii   Casa Majestatii Sale jpg
Regina Letizia a Spaniei, GettyImages (4) jpg