Însărcinată cu primul copil, Prințesa Rajwa a Iordaniei a arătat superb la Jubileul de Argint al socrului

11 iunie, 2024

În această vară, Prințesa Rajwa și Prințul Moștenitor Hussein al Iordaniei vor deveni părinți pentru prima oară!

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg

Prințesa Rajwa a Iordaniei strălucește la propriu și la figurat! Ea a avut o apariție superbă la evenimentul de duminică cu ocazia Jubileul de Argint al socrului ei, Regele Abdullah, căci și-a arătat burtica de gravidă. 

Aceasta a fost prima apariție publică a Prințesei Rajwa și a soțului ei, Prințul moștenitor Hussein, de când au anunțat vestea fericită că așteaptă primul lor copil. Prințesa Rajwa, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat la eveniment o rochie roșie creată de designerul saudit Honayda Serafi.

Broderia sa geometrică prezenta culorile drapelului iordanian, precum și fire de argint, în semn de recunoaștere a celui de-al 25-lea an de domnie al Regelui Abdullah. 

Într-o postare pe Instagram, designerul a scris: „Sincerele mele mulțumiri Alteței Sale Regale Prințesa Rajwa Al Hussein pentru că a ales HONAYDA pentru a-i crea un look deosebit cu ocazia Jubileului de Argint al Regatului Hașemit al Iordaniei.

În calitate de designer și director de creație, încurajarea Alteței Sale Regale mi-a dezlănțuit creativitatea în conceperea look-ului, iar încrederea ei a fost un motivator puternic care mi-a alimentat pasiunea și angajamentul de a evidenția eleganța, și moștenirea culturală împreună prin intermediul modelelor noastre și de a le susține pentru generațiile viitoare. Aștept cu nerăbdare să lucrez și altădată cu Prințesa Rajwa și îi mulțumesc din nou pentru sprijinul ei constant pentru crearea de povești de succes”. 

Apariția de duminică a Prințesei Rajwa vine vine la doar câteva zile după ce Curtea Regală Hașemită a Iordaniei a publicat câteva imagini uimitoare cu aceasta însărcinată. În fotografii, viitoarea mamă apare într-o altă rochie roșie plisată, creată de Alice + Olivia, cu cercei statement aurii și două brățări.

Sarcina Prințesei Rajwa a fost anunțată pentru prima dată de către palat în aprilie, printr-o declarație oficială: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Taylor Swift Prințul William George și Charlotte Foto Instagram jpg
Principesa Sofia, iunie 2024   Casa Regala (9) jpeg
Prințul William, George, Charlotte și Louis foto profimedia 0883520310 jpg
Sarah Ferguson profimedia 0883026528 jpg
Printul William   GettyImages 2155662284 jpg
William și Kate tineri, Getty jpg
Prințul William Carole Middleton profimedia 0883021484 jpg
Regina Sofia a Spaniei Foto profimedia (2) jpg
Zara Tindall Royal Ascot jpg
Prințesa Leonor și Sofia profimedia 0883197255 jpg
Prințesa Beatrice și Ducesa Sophie jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei   Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William  foto   GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj  jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg