Însărcinată cu primul copil, Prințesa Rajwa a Iordaniei a arătat superb la Jubileul de Argint al socrului

11 iunie, 2024

În această vară, Prințesa Rajwa și Prințul Moștenitor Hussein al Iordaniei vor deveni părinți pentru prima oară!

Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia (2) jpg

Prințesa Rajwa a Iordaniei strălucește la propriu și la figurat! Ea a avut o apariție superbă la evenimentul de duminică cu ocazia Jubileul de Argint al socrului ei, Regele Abdullah, căci și-a arătat burtica de gravidă. 

Aceasta a fost prima apariție publică a Prințesei Rajwa și a soțului ei, Prințul moștenitor Hussein, de când au anunțat vestea fericită că așteaptă primul lor copil. Prințesa Rajwa, în vârstă de 30 de ani, a îmbrăcat la eveniment o rochie roșie creată de designerul saudit Honayda Serafi.

Broderia sa geometrică prezenta culorile drapelului iordanian, precum și fire de argint, în semn de recunoaștere a celui de-al 25-lea an de domnie al Regelui Abdullah. 

Într-o postare pe Instagram, designerul a scris: „Sincerele mele mulțumiri Alteței Sale Regale Prințesa Rajwa Al Hussein pentru că a ales HONAYDA pentru a-i crea un look deosebit cu ocazia Jubileului de Argint al Regatului Hașemit al Iordaniei.

În calitate de designer și director de creație, încurajarea Alteței Sale Regale mi-a dezlănțuit creativitatea în conceperea look-ului, iar încrederea ei a fost un motivator puternic care mi-a alimentat pasiunea și angajamentul de a evidenția eleganța, și moștenirea culturală împreună prin intermediul modelelor noastre și de a le susține pentru generațiile viitoare. Aștept cu nerăbdare să lucrez și altădată cu Prințesa Rajwa și îi mulțumesc din nou pentru sprijinul ei constant pentru crearea de povești de succes”. 

Apariția de duminică a Prințesei Rajwa vine vine la doar câteva zile după ce Curtea Regală Hașemită a Iordaniei a publicat câteva imagini uimitoare cu aceasta însărcinată. În fotografii, viitoarea mamă apare într-o altă rochie roșie plisată, creată de Alice + Olivia, cu cercei statement aurii și două brățări.

Sarcina Prințesei Rajwa a fost anunțată pentru prima dată de către palat în aprilie, printr-o declarație oficială: „Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Lady Louise Windsor, skinny jeans vs Trooping the Colour   Profimedia jpg
Ducesa Sophie foto GettyImages 2157423693 jpg
Felipe, Letizia, Prințesa Elena, Prințesa Cristina și Inaki Urdangarin, 2011, Getty jpg
Margareta a României în Finlanda colaj Facebook jpg
Regele Juan Carlos cu fiicele Infanta Cristina si Infanta Elena si nepotii Juan Valentin Urdangarin, Felipe Juan Froilan si Victoria Federica de Marichalar   GettyImages 2143422506 jpg
Prințul Carl Philip și Sofia ai Suediei profimedia 0882286416 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (4) jpg
regele frederik al danemarcei si gemenii lui foto instagram jpg
Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (8) jpg
Prințul George profimedia 0881962444 jpg
Prințesa Charlotte colaj jpg
FotoJet Will și Kate jpg
Ducesa Sophie la Trooping the Colour Foto Profimedia (2) jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
Prințul George la Trooping the Colour Foto Profimedia (3) jpg
Natasha Archer, asistenta personală a Prințesei de Wales, Getty (1) jpg
Regina Mary în alb, GettyImages jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg