Inspirație de toamnă de la femeile regale: paltoane colorate à la Kate sau Reginele Letizia și Maxima

22 octombrie, 2024

Toamna aceasta, aruncă o privire la ce poartă reginele și prințesele europene în public sau în privat și inspiră-te din vestimentația lor colorată, în ciuda anotimpului mohorât.

femei regale în ținute de toamnă colaj jpg

Fie că vorbim de fashionista Regină Letizia a Spaniei, fie de alte doamne deopotrivă de șic, precum Mary a Danemarcei sau Maxima a Olandei, observăm că aceste nu se tem să poarte paltoane în culori tari într-un anotimp în care negrul sau gri-ul sunt la putere.

Nici chiar conservatoarea Kate Middleton nu spune NU unei nuanțe intense, precum roșu sau mov, atunci când își face apariția la evenimente publice de toamnă.

Kate Middleton în costum mov de toamnă profimedia 0635170271 jpg

Dovadă acest costum cu sacou și pantaloni, absolut superb, într-o nuanță puternică de mov, pe care soția Prințului William l-a purtat la un eveniment public, pe 29 septembrie 2021. Costumele colorate au fost, în cazul lui Kate, un must have stilistic respectat cu sfințenie în ultimii ani, dar și paltoanele în nuanțe de toamnă se numără printre piesele preferate ale prințesei.

Kate Middleton, Profimedia (7) jpg

Regina Mary a Danemarcei merge și mai departe și alege culori pe care le-ai asocia, mai degrabă, cu primăvara. S-a întâmplat ieri, pe 21 octombrie, când aceasta a ajuns la Berlin și a purtat o superbă haină baby blue, peste o ținută în nuanțe similare. Și totul în ciuda frigului...

Regina Mary a Danemarcei GettyImages 2179934997 jpg

Cât despre Regina Maxima a Olandei, această este o adeptă cunoscută a culorilor puternice, cu personalitate, iar această ținută a sa țipă toamnă, deși consoarta regală a afișat-o la un eveniment în... primăvara acestui an.

Regina Maxima a Olandei în palton de toamnă profimedia 0857144372 jpg

Roz țipător în plină toamnă gri? În cazul Reginei Letizia a Spaniei, alăturarea nu-i deloc nepotrivită. Pe 8 noiembrie anul trecut, în timpul vizitei sale de stat în Danemarca, alături de Regele Felipe, aceasta a purtat un palton lung divin, de un roz deschis, peste o ținută la fel de veselă.

Regina Letizia palton de toamnă GettyImages 1781868956 jpg

Cine spune că toamna trebuie să renunți la culori, doar pentru că peisajul este unul morocănos? În niciun caz aceste fashioniste celebre, de la palatele regale europene.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Imparateasa Michiko si Imparatul Akihito   Profimedia jpg
Regele Charles Regina Camilla Regina Elisabeta Foto Facebook Profimedia jpg
Prințul Haakon, Prințesa Mette Marit, Marius Borg, Prințul Sverre, Prințesa Ingrid   Heijo Junge, Casa Regală norvegiană jpg
Raine Spencer, mama vitregă a Prințesei Diana   Profimedia jpg