Inspirație festivă! Cum obișnuia să se îmbrace Prințesa Diana în zilele de Crăciun

20 decembrie, 2022

Tradiția ca întreaga familie regală să se reunească pe domeniul de la Sandringham, în zilele de Crăciun, se păstrează cu succes și astăzi. Iar pe 25 decembrie, îi vom vedea pe Charles, Camilla, William, Kate și ceilalți membri ai casei regale în timpul tradiționalei lor plimbări de Crăciun, după ce participă la slujba de dimineață. 

Cu mulți ani în urmă, pe când Prințesa Diana încă era printre noi și făcea parte din familia regală britanică, supușii regali se adunau pe domeniul regal în special pentru ea, pentru a admira alegerile ei fashion de Crăciun mai ales.

Drept vorbind, în această perioadă a anului, nu există o inspirație de stil mai bună decât ținutele festive abordate de Prințesei Diana, iar Kate Middleton ține seama, cu siguranță, de imaginile din trecut cu mama soțului ei.

Diana profimedia 0022649231 jpg

Deși Prințesa Diana a onorat întotdeauna protocoalele regale, ea a reușit să imprime și personalitate proprie ținutelor sale, cu note de culoare și imprimeuri vesele. Ea a colaborat cu unele dintre cele mai importante nume ale modei la acea vreme, purtând piese ale designerilor precum Bellville Sassoon, Victor Edelstein și Catherine Walker, care este acum una dintre favoritele Prințesei de Wales.

Nu vom uita niciodată acel outfit de un albastru electric, ales de Diana pentru slujba de Crăciun din anul 1984, cel roșu ca focul din anul 1985 sau acea combinație îndrăzneață din 1990, când soția de atunci a lui Charles a purtat un taior scurt și o fustă midi cu imprimeu pied-de-coque, foarte șic.

Dar poate una dintre cele mai elegante ținute de Crăciun ale prințesei a fost cea aleasă după despărțirea ei de Prințul Charles, în anul 1993, când Diana a continuat să participe la evenimentele regale, făcând o declarație îndrăzneață în roșu la slujba de Crăciun de la biserica Sfânta Maria Magdalena de la Sandringham. Anul următor, Diana a schimbat roșul tradițional pentru o ținută maro din cap până-n picioare, în ton cu tendințele din acea vreme.

Fără doar și poate, Diana a fost și rămâne o inspirație evergreen pentru toate prințesele moderne și nu numai, în ceea ce privește stilul potrivit pentru evenimente speciale, precum Crăciunul.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
harry si meghan jpg
Regina Letizia a Spaniei, în vacanta (2) jpg
Kate Middleton în dungi, Profimedia (3) jpg
Rania profimedia 0753897804 jpg
Prințul Harry cu verișoarele Eugenie și Beatrice jpg
Mike si Zara Tindall   GettyImages 1323667056 jpg
Sophie, Contesa de Wessex   GettyImages 1245285993 jpg
camilla-  meghan-  charles- harry-william- kate ( ok magazine)
Kate Middleton și William și au dus copiii la școală jpg
Printesa Anne in vizita la regimentul Husarilor Regali la baza NATO din Estonia   pagina oficiala (8) jpg
meghan markle 1 jpg
Carole Middleton colaj jpg
Regina Elisabeta la Palatul Holyroodhouse   profimedia 0340857569 jpg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}