Întâlnire explozivă! Meghan și Harry au revenit în Anglia. Ce se întâmplă cu William și Kate

2 iunie, 2022
meghan91 jpg

Prințul Harry, Meghan Markle și cei doi copii ai lor au revenit, ieri, în Marea Britanie, înainte de sărbătorirea Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a, care marchează cei 70 de ani petrecuți de ea pe tron.

Ducele și ducesa de Sussex au aterizat pe un aeroport din Londra împreună cu micuții lor și cu o mică echipă de angajați.

Meghan și Harry au optat pentru un zbor comercial și nu au ales pentru această călătorie avionul lor privat.

Regina Elisabeta a II-a o va întâlni cu aceeastă ocazie și pe Lilibet, care va împlini pe 4 iunie un an.

„Ducele și Ducesa de Sussex sunt încântați și onorați să participe la sărbătorile prilejuite de Jubileul de platină al Reginei în luna iunie împreună cu copiii lor”, a declarat un purtător de cuvânt.

Cu toate acestea, datorită noului lor statut, cei doi nu vor fi în planul principal la evenimente , ci se vor pierde prin mulțime. Meghan, Harry și copiii lor nu se vor alătura Reginei, Prințului Charles, Prințului William și lui kate Middleton, dar și altor membri ai familiei regale pentru apariția publică oficială și sesiunea foto de pe balconul Palatului Buckingham.

Nici prințul Andrew, care a fost demis din îndatoririle sale după ce a fost implicat într-un proces de agresiune sexuală, nu va apărea pe balcon în ziua cea mare. Râmâne însă de văzut cum va arăta întâlnirea dintre Meghan, Harry, William și Kate, pentru că Prințul George, 8 ani, Prințesa Charlotte, 7 și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, se pregătesc, în sfârșit să o cunoască pe micuța Lilibet.  Cu toate acestea, se spune că William și familia lui vor fi la un alt eveniment în timp ce regina își va strange pentru prima oară strănepoata în brațe.

meg9 jpg

În timpul interviului cu Oprah Winfrey, în 2021, Harry a recunoscut că relația lui cu William nu mai e ca înainte după ce el și Markle  au părăsit familia regală  și s-au mutat în California.

Harry s-a întors în Marea Britanie doar de câteva ori după acest eveniment.

Harry și Meghan Markle s-au întâlnit cu Regina și cu Prințul Charles luna trecută, pentru prima dată de la mutarea lor din martie 2020 în SUA. Cei patru s-au reunit la Castelul Windsor, Harry a mai venit acasă în aprilie 2021 pentru a participa la înmormântarea bunicului său, Prințul Philip, și în iulie 2021, când a participat la dezvelirea unei statui în onoarea regretatei sale mame, Prințesa Diana, la Palatul Kensington din Londra.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg