Întâlnirea fashionistelor. Regina Rania a eclipsat-o pe Melania Trump în timpul vizitei regale

26 iunie, 2018
prima doamna americii regina rania jpeg

La scurt timp de când Regina Letizia şi Regele Felipe al Spaniei au vizitat America, a venit rândul suveranilor Iordaniei să se afle într-o vizită regală la Casa Albă. Ieri, Regina Rania şi Regele Abdullah au fost invitaţi de Melania şi Donald Trump la un ceai în biroul oval.

Regina Rania şi Regele Abdullah au vizitat Casa Albă

Dorinţa multora de a le vedea pe Melania Trump şi Regina Rania împreună s-a împlinit. Cele două fashioniste au dat o lecţie de stil şi rafinament odată cu întâlnirea lor la Casa Albă. Suveranul iordanian se află într-o vizită regală, alături de soţul ei, în SUA, unde sunt găzduiţi chiar de către prima-doamnă şi soţul acesteia, Donald Trump.

image

Întâlnirea dintre cele două a fost aşa cum mulţi s-au aşteptat. Plină de stil şi fără cusur. Atât Regina Iordaniei, cât şi Melania Trump au optat pentru outfituri în nuanţe de roz pudrat, perfecte pentru o întâlnire oficială, de vară. Diferenţa a făcut-o, însă, croiul outfitului. Şi asta pentru că în timp ce Melania Trump a ales o rochie Proenza Schouler, uşor conică şi acoperind foarte puţin  genunchii, Regina Rania a mers pe un outfit compus din pantaloni palazzo, cu influenţe tradiţionale, şi cu o cămaşă albă, boemă.

image image

Amândouă şi-au accesorizat ţinutele cu pantofi foarte înalţi, în nuanţe de roz pudrat. E drept, Regina Rania a pozat pentru cadrele oficiale şi cu o geantă roz, în timp ce Melania Trump a omis acest accesoriu din outfitul său. Deci, cine credeţi că a câştigat acest duel stilistic?Recente pe Ok! Magazine

hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg
letizia GettyImages 1413996023 jpg
Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg