Întâmplări stranii cu Prinţul Philip. Ce a spus Cate Blanchett despre întâlnirea cu soţul Reginei?

7 septembrie, 2018
GettyImages 1025694858 jpeg

Actriţa Cate Blanchett, care în anul 1998 a jucat rolul Reginei Elisabeta I în filmul „Elizabeth“ („Elisabeta, Regina virgină“), a fost invitată, în urmă cu mai mulţi ani, de Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip, la o cină privată.

image

Cate Blanchett a vorbit zilele trecute, într-o emisiune TV, despre întâlnirea avută cu membrii familiei regale, afirmând că nu a înţeles de ce a fost invitată la acea cină privată.

„Am luat cina în casa lor. Eram 12 persoane la masă, iar eu am stat lângă Prinţul Philip. Am crezut că mă aflu acolo pentru că au văzut filmul «Elizabeth» şi vor să mă întrebe cum m-am simţit în rolul Reginei. La un moment dat, Prinţul Philip mi-a spus că a auzit că sunt actriţă şi dacă îl pot ajuta să instaleze un DVD pe care l-a primit cadou. S-a plâns că nu ştie unde să pună cablul roşu şi unde pe cel verde. Am simţit că m-a invitat acolo special pentru a-mi spune despre DVD-ul lui“, a dezvăluit Cate Blanchett.

În emisiune, alături de Cate Blanchett, erau şi Ray Winstone şi Paul Whitehouse, care au afirmat că şi ei au avut parte de o întâlnire ciudată cu Prinţul Philip. Paul a spus că, într-o zi când filmau la Windsor, pe platourile de filmare a apărut Philip, care părea puţin confuz: „Era într-o maşină, a lăsat geamul jos şi ne-a întrebat ce facem acolo. I-am răspuns că filmăm pentru un film şi că alături de noi sunt şi Sir Tom Courtenay şi Sir Michael Caine. L-am întrebat dacă vrea să vorbească cu ei, însă ne-a spus că nu doreşte şi a plecat“.Recente pe Ok! Magazine

Charles și Harry, Getty (2) jpg
Margaret GettyImages 695392 jpg
Regina Camilla  foto   GettyImages jpg
Ducii de Sussex și Lilibet PNG
Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, primit la Palatul Buckingham de regele Charles al III-lea (foto: Twitter / The Royal Family)
kate si william
Regina Margrethe a II a a Danemarcei trebuie sa treaca printr o operatie la coloana   pagina oficiala (6) jpg
Kate Middleton în vizită la Preet Chandi, după expediția sa în Antarctica, Getty (6) jpg
Sara Parker Bowles, Tom Parker Bowles si Regina Camilla   profimedia 0121576076 jpg
Regina Letizia și Regele Felipe al Spaniei, în ultima zi a vizitei oficiale în Angola (4) jpg
Prințesa Amalia GettyImages 1461791344 jpg
Prințesa Charlene și confidenta ei  foto   Profimedia jpg
Kate si Camilla rosu jpg
Regele Charles FOTO Profimedia jpg
Printul Harry mesaj WellChild jpg
Printul Edward si Contesa de Wessex Sophie   profimedia 0746501122 jpg
sarah ferguson jpg
kate middleton meghan markle pippa jpeg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}