Interdicția de a păși în balconul regal, peste ce putea duce Meghan. Ducesa umilită zice pas încoronării

13 aprilie, 2023

Așa cum mulți speculau că se va întâmpla, răspunsul întârziat a venit ieri. După o lungă perioadă în care au cumpănit variantele, Ducii de Sussex au luat o decizie drastică.

Meghan Markle sursa  profimedia jpg

Experții regali comentează hotărârea Prințului Harry și a lui Meghan Markle, iar Ducesa de Sussex pare că nu e văzută bine nici de data aceasta.

Absentă oarecum motivat, având în vedere că ziua fiului său are loc la aceeași dată cu încoronarea, Meghan Markle este bănuită totuși că a zis pas evenimentului istoric din alte motive.

Aparent, spun experții regali, Meghan Markle s-a săturat de umilințele la care a supus-o de-a lungul vremii casa regală britanică. Și dacă până acum nu a avut de ales, întrucât a suportat cu stoicism de dragul Reginei Elisabeta, acum nu mai are motive.

La Jubileul de Platină de anul trecut, Meghan Markle a intrat pe ușa din dos, a privit din spate la balconul regal unde cândva era poftită cu mare fast.

Întrucât Ducii de Sussex au fost asigurați că nu vor păși în balconul regal, nora Regelui Charles a luat decizia fără să mai stea pe gânduri.

Potrivit unor surse regale ce au făcut declarațiile în presa britanică, Meghan Markle a găsit inacceptabilă invitația în Anglia fără posibilitatea de a se afla în balconul regal, acolo unde sunt primiți membrii activi și seniori. În primul rând, se umilea în fața marii rivale Kate Middleton, care a și mărturisit recent ce greu i-a fost să iasă la parada din fața Castelului Windsor alături de cumnata sa.

Așadar, ca să nu mai deranjeze pe nimeni, Ducesa de Sussex rămâne în Montecito alături de copiii săi, în timp ce Prințul Harry va zbura la Londra pentru a fi martor la momentul istoric al încoronării tatălui său.

"Palatul Buckingham este încântat să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de Încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet", arată oficialii de la Buckingham, citați de The Guardian.

Anunțul vine să pună capăt săptămânilor de speculații cu privire la acceptarea de către Harry și Meghan a unei invitații de participare la încoronarea regelui.

Surse The Guardian susțin că invitația regelui Charles de a participa la eveniment a fost transmisă atât Ducelui, cât și Ducesei. Faptul că Meghan a ales să stea departe poate fi interpretat ca un indiciu al tensiunilor continue dintre cei doi și palat.

Foto: Getty și ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și Camilla la deschiderea de stat a Parlamentului, 17 iulie 2024, GettyImages (1) jpg
Felipe Juan Froilán FOTO Profimedia jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Familia Regala din Bhutan in desertul din Mongolia  Casa Regala jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Pippa Middleton la Wimbledon profimedia 0889645741 jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Guernsey  Casa Regala (1) jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Sarah Ferguson, GettyImages jpg
Alina și Nicolae ai României Facebook jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
Leonor si Sofia mici in copilărie Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Infanta Sofia si Printesa Leonor la primirea echipei de fotbal a Spaniei  GettyImages 2162153799 jpg
Printesa Ghida Talal a Iordaniei si Regina Rania a Iordaniei  Instagram 3 jpg
Charlotte și Kate, Profimedia (2) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey  GettyImages 2161540687 jpg
Regele Juan Carlos  GettyImages 174420085 jpg
Charles și Donald Trump, GettyImages jpg