Interdicția de a păși în balconul regal, peste ce putea duce Meghan. Ducesa umilită zice pas încoronării

13 aprilie, 2023

Așa cum mulți speculau că se va întâmpla, răspunsul întârziat a venit ieri. După o lungă perioadă în care au cumpănit variantele, Ducii de Sussex au luat o decizie drastică.

Meghan Markle  sursa   profimedia jpg

Experții regali comentează hotărârea Prințului Harry și a lui Meghan Markle, iar Ducesa de Sussex pare că nu e văzută bine nici de data aceasta.

Absentă oarecum motivat, având în vedere că ziua fiului său are loc la aceeași dată cu încoronarea, Meghan Markle este bănuită totuși că a zis pas evenimentului istoric din alte motive.

Aparent, spun experții regali, Meghan Markle s-a săturat de umilințele la care a supus-o de-a lungul vremii casa regală britanică. Și dacă până acum nu a avut de ales, întrucât a suportat cu stoicism de dragul Reginei Elisabeta, acum nu mai are motive.

La Jubileul de Platină de anul trecut, Meghan Markle a intrat pe ușa din dos, a privit din spate la balconul regal unde cândva era poftită cu mare fast.

Întrucât Ducii de Sussex au fost asigurați că nu vor păși în balconul regal, nora Regelui Charles a luat decizia fără să mai stea pe gânduri.

Potrivit unor surse regale ce au făcut declarațiile în presa britanică, Meghan Markle a găsit inacceptabilă invitația în Anglia fără posibilitatea de a se afla în balconul regal, acolo unde sunt primiți membrii activi și seniori. În primul rând, se umilea în fața marii rivale Kate Middleton, care a și mărturisit recent ce greu i-a fost să iasă la parada din fața Castelului Windsor alături de cumnata sa.

Așadar, ca să nu mai deranjeze pe nimeni, Ducesa de Sussex rămâne în Montecito alături de copiii săi, în timp ce Prințul Harry va zbura la Londra pentru a fi martor la momentul istoric al încoronării tatălui său.

"Palatul Buckingham este încântat să confirme că Ducele de Sussex va participa la Serviciul de Încoronare de la Westminster Abbey pe 6 mai. Ducesa de Sussex va rămâne în California alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet", arată oficialii de la Buckingham, citați de The Guardian.

Anunțul vine să pună capăt săptămânilor de speculații cu privire la acceptarea de către Harry și Meghan a unei invitații de participare la încoronarea regelui.

Surse The Guardian susțin că invitația regelui Charles de a participa la eveniment a fost transmisă atât Ducelui, cât și Ducesei. Faptul că Meghan a ales să stea departe poate fi interpretat ca un indiciu al tensiunilor continue dintre cei doi și palat.

Foto: Getty și Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Edoardo Mapelli Mozzi si Printesa Beatrice   profimedia 0784458836 jpg
Regele Charles și Regina Camilla Foto Getty Images (1) jpg
Michael Newman Foto Getty Images (1) jpg
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu la serata de Investituri regale la Palatul Regal, Nicu Alifantis decorat cu Ordinul Coroana României în grad de Cavaler   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
femei regale în ținute de toamnă colaj jpg
Regina Matilde știe să joace și biliard   FOTO Casa Regală belgiană (9) jpg
Nepoți Regele Mihai și fiicele sale profimedia 0221961055 jpg
Regalele nordice la Berlin colaj jpg
Regina Letizia, Regele Regele Juan Carlos, Regele Felipe si Regina Sofia   GettyImages 72150834 jpg
Prințesa Muna al Hussein a Iordaniei in Romania cu Majestatea Sa Margareta la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (4) jpeg
Printul William fără Kate Middleton in Singapore jpg
Lidia Thorpe Foto Getty Images jpg
Regina Camilla și Regele Charles foto Getty images jpg
Prințesa Sofia a Suediei colaj jpg
Caroline și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Regele Jigme Khesar al Bhutanului a vizitat cu familia Australia   Casa Regală din Bhutan jpg
Nicolae al României Alina și Eliabeta Karina profimedia 0703687052 jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg