Interzis de la Regină! Care este adevăratul motiv pentru care Prinţii Charles şi William nu au voie să urce în acelaşi avion?

15 noiembrie, 2018
1 gettyimages 977826100 jpg jpeg

Protocolul regal este unul foarte strict, iar membrii familiei regale din Marea Britanie trebuie să asculte cu stricteţe regulile pe care Regina Elisabeta şi predecesorii ei le-au pus.

Potrivit presei din Regatul Unit, Regina Elisabeta le-a interzis Prinţilor Charles şi William să călătorească în acelaşi avion, iar motivul este unul destul de serios. Din câte se pare, familia regală îşi face întotdeauna griji pentru urmaşii la tron, iar în cazul în care aeronava în care se află aceştia s-ar prăbuşi, este de preferat ca în aceasta să fie doar un urmaş la tron, nu mai mulţi.

Astfel, dacă au de făcut deplasări externe în acelaşi loc, Prinţul Charles şi fiul său cel mare, William, sunt obligaţi să meargă cu avioane diferite. Mai mult decât atât, după ce Charles va prelua tronul, William va fi obligat să zboare separat de fiul său cel mare, George.Recente pe Ok! Magazine

meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg