Întoarcerea lui Meghan Markle și Harry în Anglia. Evenimentul uriaș pe care nu îl pot rata

16 iunie, 2022
harrtbun jpg

Meghan Markle și Prințul Harry nu pot rata anumite evenimente ale familiei regale, care vor marca, probabil, întoarcerea lor în Marea Britanie, susține un expert regal.

Ducele și Ducesa de Sussex au călătorit la Londra pentru sărbătorile Jubileului de platină, la începutul acestei luni, alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet . Cu toate astea, au avut doar câteva ieșiri discrete și au revenit rapid în America.

Expertul în branding al familiei regale, profesorul Cele Otnes, crede că există două elemente care ar putea determina întoarcerea celor doi în Anglia: primul motiv ar putea avea legătură cu proiectele lor din S.U.A, iar al doilea ține de evenimentele semnificative ale familiei regale. “Există câteva evenimente uriașe la care aproape sigur vor participa, inclusiv înmormântarea Reginei”.

Otnes crede că nu vor rata încoronarea prințului Charles, oricare înmormântare sau încoronare”.

„Dacă o fac, ei spun: „Nu doar că nu vrem cu adevărat să fim în familia regală, ci nici măcar nu vrem să fim cu adevărat cu familia”.

Dar expertul are convingerea că fiecare vizită pe care Ducele și Ducesa o vor face „depinde în mare măsură de relația dintre Prințul Charles și Prințul Harry”.

“Meghan și Harry au arătat că nu sunt dispuși să facă parte din familia regală oficială în timpul recentei lor întoarceri pentru Jubileul de platină, dar asta nu a înseamnă neapărat o înstrăinare”.

harry73 jpg

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan, în vârstă de 40 de ani, au declarat înainte de Jubileu că sunt „emotionați și onorați” să facă această călătorie.

Dar ei au bifat doar un singur eveniment oficial pe tot parcursul weekendului, atunci când au apărut la slujba de mulțumire de la Catedrala Sf. Paul. După câte se pare și întâlnirea cu Prințul Charles a fost una superficială.

Comentatorul regal, Christopher Anderson, a spus în podcastul Royally US: „Ei bine, înțeleg că a fost o întâlnire superficială. Și am sentimentul că prințul Harry s-a dus acolo sperând într-o apropiere, dar nu au existat vibrații care să vină către el. Deci, cortina a coborât”.

„Și unul dintre lucrurile triste în legătură cu asta este că Diana, dacă ar fi în viață astăzi, ar fi zdrobită de asta. „Ar fi înțeles de ce Harry a vrut să-și facă propria viață și ar fi vrut să meargă în California”.

Se crede că Prințul Charles și-a întâlnit pentru prima oară nepoata, pe Lilibet, care a împlinit un an în weekendul jubiliar.

„Prințul de Wales este trist că nu a avut ocazia să petreacă timp cu nepoții săi, de care îi este foarte dor”, spunea o sursă pentru Mirror încă din ianuarie.Recente pe Ok! Magazine

Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg
printul charles jpg
andrew4 jpg
Principele Nicolae și Alina 23 jpg
regina profimedia 0703482714 jpg
Regina Elisabeta jubileu jpg
beatrice profimedia 0700806593 jpg
Prinţul moştenitor Frederik al Danemarcei şi prinţesa Mary OK Mag jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag jpg
Printul Paul nu a fost recunoscut niciodata de Regele Mihai jpg
Prințesa Beatrice de York și soțul Edoardo Mapelli Mozzi jpg
Kate Ziua Armatei (2) jpg