Întreaga familie regală, fotografiată în blugi! Nu au ţinut cont că încalcă protocolul, iar portretul a făcut rapid înconjurul lumii

În familiile regale din întreaga lume, ţinuta trebuie să fie mereu impecabilă, iar apariţiile publice sau fotografiile oficiale trebuie să fie ca la carte. Însă există şi membri care nu ţin cont de protocolul regal!

Fotografia în care familia regală din Luxemburg este îmbrăcată în blugi

Recent, familia regală din Luxemburg a uimit întreaga planetă cu un portret în care toată lumea apare îmbrăcată în blugi. Prin imaginea care a ajuns pe internet, fiind distribuită chiar de familia regală, Marele Duce Henri a vrut să arate că inclusiv cei cu sânge albastru sunt oameni normali şi că rudele lui se pot îmbrăca aşa cum doresc.

Alături de Henri, în fotografie se află soţia lui, Marea Ducesă Maria Teresa, cei cinci copii ai lor, Prinţesa Alexandra şi Prinţii Guillaume, Felix, Louis şi Sebastian, dar şi Prinţesa Stephanie, care este soţia lui Guillaume, urmaşul la tron, şi Prinţesa Claire, soţia lui Felix. Imaginea a fost realizată în curtea Castelului Berg.

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA