Întrecerea reginelor! Letizia a Spaniei și Maxima a Olandei s-au duelat în ținute la vizita unui centru

19 aprilie, 2024

Reginele Letizia și Máxima au atras atenția cu apariția lor de ieri, din Amsterdam! Prima dată au mers la la un centru care se preocupă de sănătatea mintală a adolescenților, apoi la un cinematograf spaniol.

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg

După dineul de gală în cadrul căruia a debutat Prințesa Amalia, moștenitoarea tronului Țărilor de Jos și fiica cea mare a Regelui William și a Reginei Máxima, călătoria de stat a Regelui Felipe și a Reginei Letizia în Olanda a continuat joi, cu o agendă plină. 

Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos au pozat împreună la ieșirea lor în Amsterdam, prima dată la o instituție care e preocupată de sănătatea mintală a adolescenților. Pentru această vizită, regina spaniolă a optat pentru o rochie de culoare corai și un palton roz, unul dintre preferatele sale, la care asortat cu pantofi și geantă în aceeași nuanță. În schimb, Regina Maxima a ales un palton roz pudrat, ajustat în talie cu o curea mare, pe cap purtând o diademă asemănătoare unei tiare. 

Detaliul care imediat s-a remarcat la ținuta Reginei Maxima a Țărilor de Jos a fost broșa din piept cu însemnele Marii Cruci a Ordinului Regal și Distins al Spaniei Carlos al III-lea, care i-a fost acordat la sfârșitul lunii martie prin decret regal. 

În schimb, la Regina Letizia pantofii au atras atenția, căci la dineul de gală, ea a salutat oaspeții de pe scaun, nu a putut să stea în picioare din cauza unei accidentări pe care ar avea-o la piciorul stâng. Cu această ocazie, ea a optat pentru un pantof roz, cu toc subțire și mic. Încă din 2022 se vorbește despre afecțiunea Reginei Letizia, neuroma lui Morton, care este legată de utilizarea excesivă a pantofilor cu vârfuri înguste și tocuri înalte care provoacă dureri foarte mari. 

I-au salutat împreună pe fanii regali

La apariția de ieri, Regina Letizia a Spaniei și Regina Máxima a Țărilor de Jos au vizitat prima dată organizația LAB6, unde au loc activități legate de sport și cultură pentru copii și adolescenți cu vârste cuprinse între 12 și 23 de ani din Amsterdam.

După discuțiile cu reprezentanții instituției, cele două au făcut un tur al organizației, unde au aflat mai multe despre inițiativele care sunt desfășurate. De remarcat că Regina Máxima a Olandei este președinte de onoare al Fundației MIND Us, care se ocupă de sănătatea mintală a copiilor. La rândul său, Regina Letizia a fost numită în aprilie 2022 Avocat UNICEF pentru sănătatea mintală a copiilor și adolescenților.

Ulterior, Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos au participat la Festivalul de Film Spaniol de la Amsterdam, la Teatrul Regal Tuschinski. Scopul acestui eveniment este de a consolida cunoașterea culturală reciprocă în Țările de Jos prin intermediul filmelor realizate în Spania și America Latină. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printesa Diana  Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann  profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg
kate middleton profimedia jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit ai Norvegiei Foto Instagram Casa Regală a Norvegiei 1 jpg
Regele Felipe și Regina Letizia Foto Getty Images (10) jpg
Printul William si Printul George la Cupa Angliei pe Wembley  profimedia 0876390924 jpg
Kate Middleton foto profimedia jpg
Meghan Markle, Regele Charles și Prințul William foto  Profimedia jpg
Kate și Elisabeta, Profimedia (2) jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Contesa Alexandra, osta soție a Printului Joachim al Danemarcei, Alexandra Manley  GettyImages 1243116589 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (6) jpg
Printesa Kate in rochie verde Vampires Wife in Irlanda, 2020  GettyImages 1204950675 jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg