Ipostază surprinzătoare cu Prințul Louis și Prințesa Charlotte! Expresia lor e adorabilă

15 mai, 2023

Prințul Louis și Prințesa Charlotte, doi dintre copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton, apar într-un videoclip care celebrează încoronarea Regelui Charles.

printul louis incoronare getty jpg

Prințesa Charlotte și Prințul Louis au apărut într-un nou videoclip care celebrează weekendul încoronării Regelui Charles al III-lea, săptămâna trecută. Tinerii membri ai familiei regale au fost surprinși în interiorul casei lor de la Palatul Kensington înaintea ceremoniei de la Westminster Abbey de sâmbătă, 6 mai, într-un videoclip realizat de cineastul Will Warr.

Videoclipul a fost distribuit sâmbătă, 13 mai, de Kate Middleton și Prințul William pe canalele lor de socializare și a fost imediat apreciat de fanii familiei regale. "Oh, Doamne! Vă mulțumesc foarte mult pentru asta. Un videoclip minunat!", a răspuns unul dintre ei.

Un al doilea a spus: "Este uimitor". În videoclip, Prințesa Charlotte, în vârstă de opt ani, și Prințul Louis, în vârstă de cinci ani, privesc pe fereastră îmbrăcați în ținutele lor de încoronare. Prințesa Charlotte poartă o rochie din crep de mătase creponată creată de Alexander McQueen, care a fost brodată cu motive de trandafiri, ciulini, narcise și trifoi, semnificând cele patru națiuni ale Regatului Unit.

Frumoasa ei rochie a fost completată și cu un accesoriu pentru păr creat de Jess Collett x Alexander McQueen, accesoriu perțios din argint, cristale și fire de argint. 

În schimb, la încoronare, Prințul Louis a purtat o ținută creată de Dege și Skinner, o tunică albastră Hainsworth Garter, cu ornamente de dantelă special concepute pentru guler, manșete. În partea de jos, Prințul Louis a purtat o pereche de pantaloni închiși la culoare.

În timp ce fratele lor mai mare, Prințul George, a fost unul dintre Pajii de Onoare ai Regelui în timpul încoronării, Prințesa Charlotte și Prințul Louis au jucat, de asemenea, un rol cheie în cadrul ceremoniei. Ei s-au ținut drăgăstos de mână în timp ce au intrat în Abația Westminster.

Videoclipul prezintă, de asemenea, membri ai familiei regale, inclusiv Kate, William și copiii lor, Ducele și Ducesa de Edinburgh, alături de Lady Louise Windsor și Contele de Wessex, la balconul Palatului Buckingham, după încoronarea comună a lui Charles și a Reginei Camilla.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William prima apariție după Paște Foto Getty Images (1) jpg
Regina Letizia a Spaniei și Regina Maxima a Țărilor de Jos Foto Profimedia (1) jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis  foto   GettyImages jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (7) jpg
FotoJetSofia a Suediei jpg
Regina Letizia la dineul regal de la Amsterdam profimedia 0865800243 jpg
Printesa Martha Louise a Norvegiei si Durek Verrett jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Haakon al Norvegiei in SUA, aprilie 2024   Casa Regală 3 jpg
Regina Letizia profimedia 0865793910 jpg
Regina Maxima la dineul de stat din Amsterdam, Profimedia (4) jpg
Regina Letizia a Spaniei, Prințesa Margriet a Țărilor de Jos, Regele Felipe VI al Spaniei, Prințesa Moștenitoare Amalia, Regele Willem Alexander, Prințesa Beatrix și Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia jpg
Prințesa Salma a Iordaniei jpg
copii Prințul William și Prințul Harry jpg
Regina Mary și Olena Zelenska Foto Profimedia (1) jpg
banchet de stat la Bruxelles cu Regina Mathilde a Belgiei, Marele Duce Henri de Luxemburg, Regele Philippe al Belgiei si Marea Ducesa Maria Teresa   Casa Regala belgiana (5) jpg
Regele Willem Alexander, Regele Felipe, Regina Letizia și Regina Maxima, Profimedia jpg
FotoJetPippa jpg