Ipoteză cutremurătoare: Kate Middleton va lipsi câțiva ani din viața publică. Ce ascunde Palatul

10 mai, 2024

Dacă Regele Charles, deși bolnav de cancer, începe să se întoarcă, cu pași mici, în viața publică, revenirea lui Kate Middleton este încă incertă.

Kate Middleton în verde, Profimedia jpg

Ba, mai mult, dacă ar fi să credem cele mai noi zvonuri, prințesa va mai lipsi mult și bine din peisajul public. Ei bine, se spune că revenirea lui Kate Middleton la îndatoririle regale se va face în „mulți ani”, mai degrabă decât câteva luni. Mai mult, unii dintre prietenii ei au recunoscut că au pierdut total contactul cu ea.

Pe 6 mai, un utilizator al platformei X a contestat rapoartele conform cărora Kate Middleton ar reveni la îndatoririle regale în lunile următoare și a susținut că, de fapt, acest lucru ar putea dura „mulți ani”. Utilizatorul a mai spus și că prietenii apropiați ai Prințesei de Wales au recunoscut că nu mai sunt în legătură cu ea.

„În ciuda numeroaselor știri despre Kate care ar reveni la îndatoririle regale în următoarele câteva luni, surse apropiate ei spun că revenirea ei ar putea dura mulți ani. Prietenii apropiați ai lui Kate recunosc că au pierdut contactul cu ea”, se scrie în mesajul tulburător.

Cu toate acestea, în afara acestui mesaj alarmist, nicio altă publicație n-a mai făcut un astfel de anunț, motiv pentru care ar trebui să privim această afirmație ca fiind, până la proba contrarie, nefondată.

Speculațiile sunt susținute și de faptul că ultima actualizare din partea Palatului Kensington pe această temă a fost una vagă: „Prințesa va reveni la sarcinile oficiale atunci când va fi autorizată să facă acest lucru de către echipa ei medicală. Este bine dispusă și concentrată pe recuperarea ei completă”.

Nici Prințul William nu este mai generos cu informațiile: „Toți suntem bine, mulțumesc. Da, ne simțim bine”, a răspuns el unei întrebări din partea unui fan îngrijorat, în timpul unui eveniment public recent.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria profimedia 0871671544 jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg
Principesa Sofia a României la gala Uniter   Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Kate și William, Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg
Frederik și Mary, Profimedia jpg
Hugh Grosvenor Foto Profimedia jpg
Volodimir Zelenski cu Regina Letizia si Regele Felipe la Madrid   Casa Majestatii Sale 1 (2) jpg
Kate Middleton și Prințul William în vizită la Aberfan (2) jpg
Printul Hashem, fiul cel mic al Reginei Rania si al Regelui Abdullah al II lea al Iordaniei   Casa Regala iordaniana (2) jpg
Printesa Diana   Getty Images jpg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle  foto   Shutterstock jpg
Andreea Casiraghi, Tatiana Santo Domingo, Printesa Alexandra de Hanover, Ben Sylvester Strautmann   profimedia 0876339106 jpg
Prințul Albert și Prințesa Charlene profimedia 0876767336 jpg
Familia regală daneză, Profimedia jpg
Charlene și Albert la Grand Prix, Profimedia (1) jpg