Irina, fiica Regelui Mihai, ţinută departe de înmormântarea mamei

9 august, 2016
Principesa Irina jpeg

Fosta Principesă, exclusă din Familia Regală în urma scandalului bătăilor cu cocoşi din America, acolo unde s-a stabilit, va fi marea absentă de la funeraliile Reginei Ana.

Irina, fiica Reginei Ana şi a Regelui Mihai

Irina, cea de-a treia fiică a Regelui Mihai şi a Reginei Ana, nu va participa la înmormântarea mamei sale. Fosta principesă a făcut anunţul pe pagina sa personală de Facebook.

„În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.”, a scris Irina Walker pe contul ei de socializare.

image

Un comentariu postat de o prietenă a sa ne lasă să înţelegem nu că Irina nu şi-ar dori să participe la înhumarea mamei sale, ci că Familia Regală i-a interzis acesteia prezenţa la eveniment: "Cred că după atâta timp şi în astfel de circumstanţe, ar trebui să-ţi permită să fii acolo. Îmi pare tare rău pentru tine".

image

Principesa Irina s-a stabilit pe propriul său domeniu din Oregon, SUA, unde trăieşte alături de actualul ei soţ, John Wesley Walker. La 22 octombrie 2014, soţii Walker.

Irina a fost exclusă din Familia Regală, împreună cu fiul, Mihai şi fiica, Angelica, prin decizia Regelui Mihai. Acesteia i s-au retras drepturile succesorale la tronul României şi titulatura oficială după ce a fost arestată, alături de soţul său, John Walker, fost ajutor de şerif, sub acuzaţia că a organizat pariuri ilegale, lupte ilegale de cocoşi şi că a conspirat pentru a încălca legislaţia în vigoare cu privire la protecţia animalelor.

image


Recente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg