Îşi face singură cumpărăturile, merge vreodată la coafor? Uite cum încearcă Ducesa de Sussex să ducă o viaţă normală!

20 septembrie, 2018
FotoJet (2) (1) jpeg

Viaţa lui Meghan Markle s-a schimbat radical de când a devenit membră a familiei regale britanice, însă, în ciuda tuturor tradiţiilor şi a protocolului regal pe care e nevoită să le respecte, fosta actriţă americană încearcă să-şi păstreze câteva obiceiuri de pe vremea când era o "biată" vedetă hollywoodiană. Şi reuşeşte oare?

image

Este ditamai Ducesa de Sussex, soţia unui prinţ în carne şi oase şi una dintre cele mai mediatizate persoane din lume, dar, cu toate astea, încearcă să ducă o viaţă cât se poate de normală. Cum reuşeşte să facă una ca asta?

image

“Îşi petrece weekend-urile la Cotswolds, care este cam la două ore distanţă de Palatul Kensington, împreună cu soţul ei”, susţine o sursă din anturajul vedetei, pentru revista People. “Atunci când se aventurează la câte o şedinţă de Pilates sau merge să-şi aranjeze părul, face totul sub acoperire, îşi pune o şapcă pe cap, ca să nu fie recunoscută de nimeni, şi merge pur şi simplu.”

image

Mai mult de-atât, se pare că Meghan îşi face singură cumpărăturile alimentare, întocmai ca soţul ei. “Un loc pe care îl vizitează în mod regulat este Whole Foods, un magazin american cu alimente organice, care se află la numai cinci minute distanţă de Palatul Kensington. Faptul că este atât de aproape de locul unde locuieşte îi permite lui Meghan să se strecoare din palat până la supermarket, fără să o recunoască nimeni.”

image image

Un alt mod în care Ducesa de Sussex încearcă să rămână cu picioarele pe pământ e să nu profite de absolut toate privilegiile pe care le are de când este membră a unei familii regale. Astfel, cu toate că are oricând la dispoziţie un avion privat pentru deplasări oriunde în lume, ea a apelat la o cursă comercială luna trecută, când a făcut o călătorie, în mare secret, în Toronto, pentru a-şi vizita cea mai bună prietenă, pe Jessica Mulroney.

image image

E plăcut să constatăm că Ducesei de Sussex nu i s-a urcat la cap noua titulatură şi că nici nu face tot ce-i stă în putinţă pentru a profita de pe urma avantajelor pe care i le oferă viaţa la palat. Asemenea exemple de viaţă trăită ca orice om de pe planeta asta ne demonstrează că Meg nu s-a schimbat total, că există încă destul de multe laturi ale personalităţii ei care răzbesc bine-mersi.

image


Recente pe Ok! Magazine

Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
Coroana Regina mama Elisabeta profimedia 0209911427 jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Kate Middleton profimedia 0751706506 jpg
Kate Middleton, întrunire cu jucătorii de rugby, Profimedia (4) jpg
Letizia profimedia 0751670928 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei si a anuntat Jubileul de Aur, Printesa Victoria, regina Silvia   profimedia 0750819938 jpg
Athena contesa de Monpezat, nepoata Reginei Margrethe a II a a Danemarcei   pagina oficiala (6) jpg
fiul Reginei Rania, Printul mostenitor Hussein si Rajwa (3) jpg
Beatrice Borromeo in Dior Christian Dior outfit 2 jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}