Îşi face singură cumpărăturile, merge vreodată la coafor? Uite cum încearcă Ducesa de Sussex să ducă o viaţă normală!

20 septembrie, 2018
1 gettyimages 998534856 jpg jpeg

Viaţa lui Meghan Markle s-a schimbat radical de când a devenit membră a familiei regale britanice, însă, în ciuda tuturor tradiţiilor şi a protocolului regal pe care e nevoită să le respecte, fosta actriţă americană încearcă să-şi păstreze câteva obiceiuri de pe vremea când era o „biată” vedetă hollywoodiană. Şi reuşeşte oare?

Este ditamai Ducesa de Sussex, soţia unui prinţ în carne şi oase şi una dintre cele mai mediatizate persoane din lume, dar, cu toate astea, încearcă să ducă o viaţă cât se poate de normală. Cum reuşeşte să facă una ca asta?

“Îşi petrece weekend-urile la Cotswolds, care este cam la două ore distanţă de Palatul Kensington, împreună cu soţul ei”, susţine o sursă din anturajul vedetei, pentru revista People. “Atunci când se aventurează la câte o şedinţă de Pilates sau merge să-şi aranjeze părul, face totul sub acoperire, îşi pune o şapcă pe cap, ca să nu fie recunoscută de nimeni, şi merge pur şi simplu.”

Mai mult de-atât, se pare că Meghan îşi face singură cumpărăturile alimentare, întocmai ca soţul ei. “Un loc pe care îl vizitează în mod regulat este Whole Foods, un magazin american cu alimente organice, care se află la numai cinci minute distanţă de Palatul Kensington. Faptul că este atât de aproape de locul unde locuieşte îi permite lui Meghan să se strecoare din palat până la supermarket, fără să o recunoască nimeni.”

image

Un alt mod în care Ducesa de Sussex încearcă să rămână cu picioarele pe pământ e să nu profite de absolut toate privilegiile pe care le are de când este membră a unei familii regale. Astfel, cu toate că are oricând la dispoziţie un avion privat pentru deplasări oriunde în lume, ea a apelat la o cursă comercială luna trecută, când a făcut o călătorie, în mare secret, în Toronto, pentru a-şi vizita cea mai bună prietenă, pe Jessica Mulroney.

E plăcut să constatăm că Ducesei de Sussex nu i s-a urcat la cap noua titulatură şi că nici nu face tot ce-i stă în putinţă pentru a profita de pe urma avantajelor pe care i le oferă viaţa la palat. Asemenea exemple de viaţă trăită ca orice om de pe planeta asta ne demonstrează că Meg nu s-a schimbat total, că există încă destul de multe laturi ale personalităţii ei care răzbesc bine-mersi.Recente pe Ok! Magazine

infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
Isabella a Danemarcei profimedia 0707880220 (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco și copiii în Ajunul Zilei Sfintei Devota, Getty (5) jpg
Printul Andrew, fratele lui Charles, acuzat de pedofilie   Profimedia (1) jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}