Îşi invită Prinţul Harry fostele iubite la nunta cu Meghan Markle?

17 ianuarie, 2018
harry si meghan jpeg jpeg

Cum mai sunt doar câteva luni până la fericitul eveniment, Prinţul Harry al Marii Britanii şi logodnica sa, Meghan Markle, pun cap la cap lista invitaţiilor. Şi, aparent, o sursă din anturajul viitorilor însurăţei a aflat deja dacă fostele iubite ale Prinţului Harry vor fi invitate.

În prezent, fac lista invitaţilor la nunta lor.

O sursă din anturajul regal a declarat pentru noul număr al revistei Us Weekly că Prinţul Harry a alcătuit cu multă grijă lista invitaţilor la nunta cu Meghan, iar fostele sale au fost luate în calcul pentru acest eveniment special. Totuşi, se pare că cea mai recentă fostă iubită a lui, Cressida Bonas, cu care a avut o relaţie amoroasă din 2012 şi până în 2014, nu se va regăsi pe lista invitaţilor, din simplu fapt că cei doi n-au rămas într-o relaţie prea bună după despărţire. ”Amândoi au parcurs lista cu mare grijă. Nu mă aştept s-o văd pe Cressida invitată, căci n-au rămas tocmai prieteni, însă nu aş fi surprinsă dacă Chelsy se va prezenta cu un partener. Cei doi au rămas buni prieteni după ce şi-au încheiat relaţia amoroasă şi încă ţin legătură”, a declarat respectiva sursă.

Chelsy Davy şi Cressida Bonas

Chipurile, Chelsy, care s-a iubit cu Harry din 2004 şi până în 2011, on-off, a fost printre primele persoane care i-au felicitat pe Harry şi Meghan. ”Ea l-a felicitat în minutul în care logodna a fost anunţată. Meghan n-ar avea nicio problemă dacă ea ar fi acolo, de aceea Chelsy se regăseşte pe lista preliminară a prietenilor invitaţi”, a declara respectiva sursă.

Aici se vor căsători Meghan şi Harry

Amintim Meghan şi Harry şi-au anunţat logodna în noiembrie 2017, iar nunta va avea loc la Capela St. George din cadrul Castelului Windsor, pe 19 mai 2018.Recente pe Ok! Magazine

meg2 profi jpg
povestea de dragoste dintre Regele Charles al III lea si Regina Consoarta Camilla   Profimedia jpg
harry8  profimedia jpg
meghan si harry profi jpg
Prințul Ioachim și Prințesa Marie ai Danemarcei, cu copiii, Profimedia (11) jpg
Prințesa Charlene de Monaco, Profimedia jpg
Ce mesaj transmite Regina Margareta a Danemarcei, Profimedia (4) jpg
william și kate jpg
meghan instagram jpg webp
regina letizia profimedia 4 jpg
Camilla și Catherine, Profimedia jpg
megan  harry profi2 jpg
Regele Charles, Profimedia (4) jpg
printul harry si meghan markle
camilla profi6 jpg
fotografia oficiala cu Regele Charles al III lea, Regina Consoarta Camilla, Printul Mostenitor William si Printesa Kate   Buckingham jpg
charles si camilla2 profi jpg
brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg