Își revine! Decizia luată de Prințul William care arată că soția Kate Middleton se simte mult mai bine

8 mai, 2024

Acesta e semnul care arată că soția Prințului William, Kate Middleton, se simte mult mai bine! În martie Prințesa de Wales a anunțat că suferă de cancer.

Kate Middleton Printul William Foto Profimedia jpg

Prințul William va petrece două zile în Cornwall în această săptămână! E prima lui plecare de acasă, peste noapte, de când soția lui, Kate Middleton, a fost diagnosticată cu cancer. 

În ultimele luni, Prințul de Walesa făcut schimbări majore în agenda sa de muncă și a lipsit de la unele angajamente regale importante pentru a fi alături de soția bolnavă și de cei trei copii ai lor care aveau nevoie de spirjin.

Cu toate acestea, acum s-a aflat că Prințul William va petrece o noapte departe de Kate Middleton în această săptămână, întrucât urmează să petreacă joi și vineri în Cornwall. Un cunoscut editor regal a apreciat: „Dorința lui de a petrece o noapte departe de casă este cel mai bun indicator de până acum că Prințesa de Wales e pe calea cea bună, că se vindecă”.

Actualizările oficiale privind starea de sănătate a Prințesei Kate au fost rare de când aceasta a anunțat că urmează un tratament pentru cancer în luna martie. La vremea respectivă, ea a cerut publicului „ceva timp, spațiu și intimitate” în timp ce își va finaliza tratamentul de chimioterapie. De atunci, Kate Middleton s-a retras din lumina reflectoarelor, dar Prințul William s-a întors la munca regală. El a vorbit de mai multe ori despre soția Kate Middleton în timpul ultimelor sale angajamente publice, asigurând națiunea că 'are grijă' de prințesă.

În timpul vizitei sale în Cornwall, Prințul William va face o vizită la Nansledan, unde va fi construit primul proiect de locuințe inovator al Ducatului de Cornwall, care va contribui la soluționarea problemei persoanelor fără adăpost. Vineri, el va face prima sa vizită oficială în Insulele Scilly de când a devenit Duce de Cornwall, în septembrie 2022. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg