Iubire interzisă la palat: Prinţesa Martha Louise a Norvegiei şi şamanul excentric

1 mai, 2021
1 64265250 1110212992502369 5788618352502796487 n jpg jpeg

Este o poveste pe tipicul Harry-Meghan, de la o altă casă regală şi cu rolurile inversate.

De data asta, partea feminină este cea cu sânge albastru, iar cea masculină are origini afro-americane. Are şanse de izbândă această iubire atât de... neaşteptată? Să-i cunoaştem, aşadar, pe eroii poveştii noastre! Ea răspunde la numele şi titlul de Prinţesa Martha Louise a Norvegiei (49) şi este prima născută a actualului Rege Harald al V-lea al Norvegiei. Dacă succesiunea la tronul acestei ţări nordice nu s-ar fi făcut pe principiul prăfuit al priorităţii spiţei masculine, ea ar fi moştenit coroana şi nu fratele ei mai mic, Haakon (47). Până în anul 1990, doar copiii regali băieţi aveau dreptul să moştenească tronul, iar fetele nu erau trecute nici măcar pe linia de succesiune.

2 profimedia 0465997387 jpg jpeg

Astăzi, Martha şi-a câştigat dreptul de a fi a patra în ordinea la tron, însă prinţesa a preferat să renunţe la astfel de pretenţii monarhice şi să ducă o viaţă privată, de… clarvăzătoare. Lucru care ne aduce la alesul ei, auto-intitulatul Şaman Durek Verrett (46), un american de culoare din Los Angeles, care a lucrat, printre altele, ca guru al lui Gwyneth Paltrow. Cu ce se ocupă el? După cum îi spune chiar titulatura, se bazează pe spirite pentru a-i ajuta pe clienţii lui să-şi regăsească pacea interioară şi echilibrul. Totul contra unei sume deloc modice. Doar pentru citirea energiei, Durek cere 1.000 de dolari. Opinia publică norvegiană are altă părere şi-l consideră, pur şi simplu. un escroc cu pretenţii. Printre alte servicii de şamanism pe care le prestează alesul prinţesei este cel de comunicare cu… glandele sexuale ale clienţilor lui, bărbaţi sau femei, pentru a-i ajuta să aibă copii sau a-i vindeca de impotenţă sau frigiditate.

stanga
dreapta
2 profimedia 0465997387 jpg jpeg
3 profimedia 0222130311 jpg jpeg
1 64265250 1110212992502369 5788618352502796487 n jpg jpeg

În cazul acestor sesiuni, e posibil ca şamanul în cauză să le ceară acestora să-şi descopere organele sexuale pentru a vorbi cu ele, lucru care duce, bineînţeles, la interpretări… “Am avut cazuri de celebrităţi care au venit la sesiunile mele, s-au dezbrăcat şi mi-au cerut să le-o trag. Au mai fost atât femei, cât şi bărbaţi, nu le pot da numele pentru că sunt nume mari, care au venit aici şi mi-au zis că au visat dintotdeauna să facă sex cu un şaman. Le-am zis că nu de asta sunt aici”, a povestit Durek pentru revista “Vanity Fair”. Aşadar, cam cu asta se ocupă cel care concurează la titlul de prinţ-consort. Prinţesa Martha este îndrăgostită până peste cap de şamanul ei şi nu lasă răutăţile să îi stea în calea fericirii. Şi critici au fost, pornind de la culoarea pielii iubitului ei, până la portretizarea lui ca fiind un manipulator care o exploatează financiar pe prinţesa norvegiană, precum legendarul Rasputin, başca violent şi o ameninţare la adresa sănătăţii psihice a acesteia.

Cu toate acestea, lucrurile par cât se poate de serioase între acest cuplu format în mai 2019: şamanul a declarat la sfârşitul anului trecut că a primit binecuvântarea regală de a o cere în căsătorie pe prinţesă. E cuvântul lui contra membrilor casei regale, care n-au confirmat, dar nici infirmat. Cei doi s-au întâlnit după ce un amic comun le-a făcut legătura, schimbând numerele de telefon. Pe atunci, Martha era proaspăt divorţată şi mamă a trei fiice şi-ncerca din greu să-şi ascundă convingerile spirituale într-o ţară care refuza să accepte că ea vorbea cu… îngerii. Durek a crezut-o şi a invitat-o în Los Angeles, să ia masa în casa lui din Hollywood Hills, una închiriată prin Airbnb, căci şamanul nu are o locuinţă permanentă.

3 profimedia 0222130311 jpg jpeg

În 2002, Martha se căsătorea cu scriitorul norvegian Ari Behn, iar în 2007, prinţesa deschidea un centru de terapie alternativă cunoscut sub denumirea de şcoala îngerilor, acolo unde clienţii ei puteau învăţa arta clarviziunii sau cum să vorbească cu serafimii. Evident că presa a crucificat-o, mulţi cerând ca acesteia să i se retragă titlul regal. Până la urmă, ea şi Behn au divorţat în 2017, şcoala ei a dat faliment, iar Martha se simţea pierdută. Noroc că a găsit-o şamanul californian... “Am fost destinaţi să ne întâlnim înainte să ne naştem”, a fost fraza cu care a spart gheaţa şamanul, la prima lor întâlnire, iar Martha a fost cu totul de acord.

Şi aşa a început o frumoasă prietenie, care s-a transformat într-o relaţie amoroasă, apoi într-un business cu worskshop-uri denumite chiar aşa... “Prinţesa şi şamanul”. Cu toate acestea, în primul an al poveştii lor de iubire, cei doi au trebuit să facă faţă unei tragedii, pentru care unii chiar i-au socotit responsabili. Fostul soţ al Marthei, Ari Behn, îşi lua viaţa chiar în ziua de Crăciun, pe 25 decembrie 2019. Martha a susţinut că Behn se lupta de mult timp cu o afecţiune psihică şi că între ei dispăruse orice fel de sentiment, fiind divorţaţi de trei ani. În acel moment, prezenţa vindecătoare a iubitului ei şaman a ajutat-o mai mult ca oricând.

Rămâne de văzut ce sfârşit poate avea această relaţie atât de controversată în ochii unora, dar atât de firească pentru cei doi protagonişti ai ei.

Foto: Profimedia, FacebookRecente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg