Iubita contelui Felix, hărțuită de fanele celui mai dorit burlac al Danemarcei

25 iulie, 2024

Actrița Mie Sofia Elers, care a anunțat că se întâlnește cu fiul Prințului Joachim în februarie, dezvăluie acum abuzurile necruțătoare cu care se confruntă online.

Ea actriță, el nepot de rege, nu e de mirare că sunt victimele hărțuirii online.Instagram,Profimedia
Ea actriță, el nepot de rege, nu e de mirare că sunt victimele hărțuirii online.Instagram,Profimedia

Ai spune că Mie Sofia Elers le are pe toate. O carieră strălucitoare ca actriță, o înfățișare demnă de un model și o relație înfloritoare cu Contele Felix de Monpezat - nepotul Regelui Frederik al Danemarcei și fiul Prințului Joachim, numit cândva unul dintre cei mai doriți burlaci din Europa.

Totuși, în spatele farmecului acestui nou stil de viață regal, vedeta în vârstă de 23 de ani a dezvăluit că se duce online o campanie sinistră de ură îndreptată împotriva ei. Vorbind pentru ziarul danez „BT”, Mie Sofia a descris hărțuirea și abuzurile pe care ea, familia și prietenii ei le-au îndurat din partea trolilor de când relația ei cu Contele Felix a devenit publică la începutul acestui an.

„În urmă cu aproximativ un an, am început să primesc mesaje pline de ură pe conturile mele de social media. Am ales să le ignor, până când au escaladat și aceste profiluri au început să-mi contacteze prietenii, familia și urmăritorii de pe social media”.

Deși a acceptat că ura exprimată în mediul online este de așteptat oarecum pentru o celebritate, mai ales atunci dacă se mai și întâlnește cu un tânăr regal la fel de iubit ca Felix, contele de Monpezat în vârstă de 22 de ani, Mie Sofia Elers a spus că a fost nevoită să contacteze poliția din cauza postărilor de pe Instagram, a videoclipurilor de pe YouTube și a conturilor false care „fac apel la violență” împotriva ei și a familiei sale.

Un aspect tulburător al abuzului este utilizarea Inteligenței Artificiale și a manipulării imaginilor pentru a falsifica fotografii ale actriței cu origini chiliene și daneze. Adăugarea de coarne de diavol la selfie-urile sale, falsificarea de fotografii cu ea alături de alți bărbați, editarea de țigări în mâna sa - toate acestea sunt eforturi de intimidare „înspăimântătoare”, care s-au intensificat în ultimele luni, trolii vizând conturile prietenilor și membrilor familiei sale. Ca atare, decizia sa de a-și dezactiva propria pagină de Instagram i-a oferit puțin răgaz în fața valului de hate și a spus că, în ciuda faptului că a raportat hărțuirea cibernetică, Instagram sau Meta nu au luat nicio măsură.

„Împărtășind situația în care mă aflu, sper să îi avertizez pe alții și să subliniez că aceste conturi false nu mă reprezintă”, a mai spus ea.

Pentru a o scoate din această stare de anxietate, Contele Felix de Monpezat a invitat-o pe Mie Sofia într-o vacanță de familie la Château de Cayx, castelul francez deținut de bunica sa, Regina Magrethe a II-a. De altfel, tot acolo și-a sărbătorit luni și ziua de naștere, marcând împlinirea vârstei de 22 de ani.

Cuplului i s-au alăturat Contele Nikolai și iubita sa, Benedickte Thousrup. Nikolai, care se bucură de o carieră de succes ca model, a împărtășit câteva fotografii uimitoare din escapada somptuoasă a familiei de pe Valea Lotului, în care Familia Regală daneză navighează, ia masa în podgoriile castelului și bea din vinul Prințului Henrik, care este cultivat pe proprietate.

FOTO: Profimedia, Instagram, Casa Regală daneză



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Printesa Anne, Regele Charles si Regina Consoara Camilla   profimedia 0746361096 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia Foto Profimedia (1) jpg
regina elisabeta harry meghan jpeg
Cei patru regali (16) jpg
Printul Jacques si Printesa Gabriella, Printul Albert si Printesa Charlene la numirea lui Didier Guillaume   Palatul Princiar (1) jpg
Printesa Laurentien a Olandei, sotia Printului Constantin si cumnata Regelui Willem Alexander si Regina Maxima   Casa Regala olandeza (2) jpg
FotoJet Martha Ingrid jpg
Prințesa Norvegiei și Durek Verrett jpg
Prințesa Martha Louise și șamanul Durek Verrett Foto Profimedia (1) jpg
Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg
FotoJet Kate (2) jpg
Meghan Markle  Profimedia jpg
Regina Elisabeta, alb negru, GettyImages (2) jpg
Regina Camilla în Bath, Profimedia (5) jpg