Izolați! Prințul Harry și Meghan Markle nu mai vorbesc cu aproape nimeni după toate dramele lansate

7 ianuarie, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle se pare că mai țin legătura doar cu doi dintre membrii familiei regale, după toate atacurile pe care le-au lansat!

Sussex, Harry și Meghan (1) jpg

Prințul Harry și Meghan Markle ar mai vorbi doar cu prințesele Beatrice și Eugenie, spun experții regali. Cuplul s-a înstrăinat de familia regală în ultimii ani și și-a înrăutățit relația cu aceasta în urma lansării documentarului lor de pe Netflix. În serialul bombă, Prințul Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, Prințul William, și a susținut că a fost îngrozit după ce acesta a țipat la el în timpul unei întâlniri de la Sandringham.

Prințul Harry a mai afirmat că membrii Palatului Kensington au "mințit atunci pentru a-l proteja pe fratele meu". Ducele de Sussex l-a luat în vizor și pe tatăl său, Regele Charles, și a discutat despre întâlnirea tensionată de criză Megxit, care a avut loc cu regina în ianuarie 2020.

Prințul Harry și-a atacat și mai mult familia cu ocazia lansării cărții sale de debut, "Spare". Comentatorul regal Michael Cole a dezvăluit că Meghan Markle și Prințul Harry țin legătura doar cu fiicele Prințului Andrew. El a comentat pentru GB News: "Avem o situație în care Meghan nu prea vorbește cu niciun membru al familiei, în afară de mama ei și o nepoată. Prințul Harry nu se află în relații bune cu niciun membru al familiei regale în afară de fiicele prințului Andrew, Beatrice și Eugenie", a adăugat el, conform Mirror

Dezvăluirea vine pe fondul zvonurilor potrivit cărora ducele și ducesa de Sussex erau disperați să petreacă Crăciunul cu familia regală în Marea Britanie, dar în schimb au petrecut perioada festivă în casa lor din Montecito, California.

Autorul regal Phil Dampier crede că soții Sussex au ratat ocazia perfectă de a-și repara relația cu familia regală. Ei însă, nu au apărut în tabloul perfect de Crăciun. 

 "Familia regală a dat un spectacol de unitate de Crăciun, chiar și Fergie, fosta soție a prințului Andrew, a fost lăsată să meargă la biserică și să li se alăture la prânz. Mesajul a fost clar - toată lumea a fost binevenită, cu excepția lui Harry și Meghan."

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg