James, fratele lui Kate, reacționează la actualizarea de sănătate a Prințesei cu un comentariu emoționant

10 septembrie, 2024

James Middleton, fratele Prințesei de Wales, și-a arătat public sprijinul. Familia ei a trecut prin iad de la anunțul cancerului.

FotoJet Kate James Middleton jpg

Părinții Carole și Michael Middleton, sora Pippa și fratele James au constituit cercul de încredere al lui Kate în această perioadă delicată.

Prințesa Kate este extrem de apropiată de fratele ei James Middleton și de sora Pippa, așa că a fost încântător pentru fanii regali să depisteze un comentariu online al lui James, după vestea mult așteptată a Prințesei. Vă reamintim că  odată cu ultima ei actualizare privind sănătatea, a venit anunțul că s-a vindecat.

Prințesa de Wales a distribuit un videoclip emoționant, de familie, anunțând că și-a terminat tratamentul de chimioterapie și recunoscând că a fost mișcată de gândurile bune pe care le-a primit în tot acest răstimp.

Nu este de mirare, Kate și William jonglează cu pozițiile fruntașe în topul celor mai îndrăgiți membri regali ai monarhiei britanice.

Nu doar fanii regali au aplaudat anunțul atât de așteptat, cât și fratele James Middleton, un antreprenor britanic. Bărbatul are o linie dedicată câinilor, e vorba de hrană și accesorii.

Videoclipul adorabil o arată pe Kate savurând în natură viața frumoasă și tihnită de familie, alături de soțul William, de fiul moștenitor, Prințul George, de Prințesa Charlotte și Prințului Louis.

Fratele ei, care i-a fost alături într-o mare parte a tratamentului de chimioterapie preventivă, a comentat: „Nu aș putea fi mai mândru”, însoțit de un emoji cu inimă roșie.

james in bucataria lui carole middleton jpg

Prințesa Kate a făcut referire la cât de dificilă a fost vara aceasta și anul în general pentru familia ei, împărtășind în videoclipul ei: „Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie. Viața așa cum o știți se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o modalitate de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut.

Călătoria împotriva cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați.

Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile tale vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai gândit până acum și, odată cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor.

Această perioadă ne-a amintit mai presus de toate mie și lui William să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care mulți dintre noi le luăm de-a gata, considerăm că ni se cuvin. Pur și simplu, a iubi și a fi iubit.”

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
Margareta a Romaniei si Principele Radu foto Facebook jpg
Charlene și Albert de Monaco profimedia 0908553700 jpg
Kate Middleton si Printul William in ziua logodnei, cu Pippa Middleton si James Middleton   Getty Images jpg
Meghan în Columbia, GettyImages (3) jpg
Kate Middleton, Prințul William, copiii Wales, Profimedia (1) jpg
Printesa Amalia a Olandei   Casa Regala olandeza jpg
Charlotte Casiraghi si Dimitri Rassam la Cannes (1) jpg
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg