Jurnal de prin┼úes─â: Estelle, Duces─â de ├ľsterg├Âtland, ├«nc├óntat─â de via┼úa la ┼úar─â

25 noiembrie, 2015
printesa estelle2 jpeg

Fiica Prin┼úesei Mo┼čtenitoare Victoria a Suediei ┼či a Prin┼úului Daniel, Duce de V├Ąsterg├Âtland, este o feti┼ú─â energic─â ┼či mereu cu z├ómbetul pe buze. Cele mai noi fotografii cu micu┼úa de trei ani demonstreaz─â asta.

Prin┼úesa Estelle are titlul nobiliar de Duces─â de ├ľsterg├Âtland

Zilele trecute, Casa Regal─â Suedez─â a f─âcut publice, prin intermediul unui site de socializare, ni┼čte fotografii inedite cu Prin┼úesa Estelle, care se bucura de o plimbare ├«n parcul de l├óng─â Castelul din Haga, re┼čedin┼úa familiei.

image

├Än imagini, Estelle p─ârea extrem de animat─â de plimbare, dar ┼či de faptul c─â a avut ocazia s─â hr─âneasc─â r─â┼úu┼čtele de pe lac.

├Äi place s─â hr─âneasc─â r─â┼úu┼čtele s─âlbatice

De altfel, p─ârin┼úii ei o descriu pe micu┼úa prin┼úes─â drept o feti┼ú─â cu ÔÇŁhobby-uriÔÇŁ normale, asemenea oric─ârei fete de v├órsta ei. De altfel, amuzat─â, Prin┼úesa Victoria a m─ârturisit c─â a ├«ntrebat-o pe micu┼úa Estelle dac─â-┼či dore┼čte un fr─â┼úior sau o surioar─â, iar aceasta a r─âspuns senin─â c─â-┼či dore┼čte cu adev─ârat ÔÇŁun hamsterÔÇŁ!

Prin┼úesa Victoria ┼či Prin┼úul Daniel ├«n timpul unei vizite oficiale la Varmland

La ├«nceputul lunii octombrie, Prin┼úesa Mo┼čtenitoare a Suediei a m─ârturisit c─â este ├«ns─ârcinat─â pentru a doua oar─â, ascunz├ónd, ├«ns─â, sexul celui de-al doilea copil care se va na┼čte ├«n 2016.

Sursa foto: Casa Regal─â Suedez─â / Hepta