Kate a detestat ultima ieșire publică alături de Meg și Harry: ”Unul dintre cele mai grele lucruri”

12 aprilie, 2023

Nu este prima dată când Kate Middleton face ceva deloc pe placul său. Prințesa de Wales ar fi mărturisit că acea ieșire strategică denumită ”parada celor patru fabuloși” a fost, de fapt, un chin pentru ea.

Catherine, Prințesă de Wales, Prințul William, Prințul Harry, și Meghan Markle
Catherine, Prințesă de Wales, Prințul William, Prințul Harry, și Meghan Markle

Ne reamintim cu toții când imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a la 8 septembrie 2022, fiii lui Charles și soțiile au ieșit simbolic să onoreze memoria răposatei suverane, într-un gest necesar în acele momente.

Aparent, pe fondul divergențelor profunde dintre Prinții de Wales și Ducii de Sussex, această paradă cernită a fost un veritabil chin pentru diafana Kate Middleton.

Cei patru regali jpg

Expertul regal consacrat Robert Jobson susține în noua sa carte, „Regele nostru”, că Prințesa de Wales s-a simțit deosebit de inconfortabil din cauza dizarmoniei dintre cupluri. Kate Middleton, Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt de ani buni în relații de prietenie.

”Kate Middleton a recunoscut în fața unui membru regal senior că acea paradă din fața Castelului Windsor a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care Prințesa de Wales le-a făcut vreodată”, mărturisește Robert Jobson pentru Daily Mail.

Kate Middleton și Prințul William și-au făcut apariția alături de Prințul Harry și Meghan Markle la doar două zile de la moartea Reginei Elisabeta. Suverana s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Acea ieșire publică memorabilă i-a arătat pe cei ”patru fabuloși” îndoliați, conectând cu mulțimea îndurerată. Poporul britanic și-a iubit enorm regina, care anterior își serbase 70 de ani pe tron, în cadrul Jubileului de Platină. De dragul Reginei, Prinții de Wales au și agreat această baie de mulțime alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Căci divergențele dintre ei sunt foarte profunde, nu de ieri, de azi. Iar asta s-a văzut ulterior și fățiș, odată cu apariția documentarului ”Harry și Meghan” și a autobiografiei Prințului Harry, ”Rezervă”.

Aparenta reconciliere a fost doar o iluzie, menționează convins expertul regal Robert Jobson.

Nici pentru Meghan Markle plimbarea nu a fost ușoară. Un expert în limbajul corpului dezvăluind la vremea respectivă că Ducesa a arătat multă nesiguranță și anxietate în legătură cu momentul care a făcut deliciul publicațiilor din întreaga lume.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Prințul William Foto Getty Images (1) jpg
Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg