Kate a detestat ultima ieșire publică alături de Meg și Harry: ”Unul dintre cele mai grele lucruri”

12 aprilie, 2023

Nu este prima dată când Kate Middleton face ceva deloc pe placul său. Prințesa de Wales ar fi mărturisit că acea ieșire strategică denumită ”parada celor patru fabuloși” a fost, de fapt, un chin pentru ea.

Catherine, Prințesă de Wales, Prințul William, Prințul Harry, și Meghan Markle
Catherine, Prințesă de Wales, Prințul William, Prințul Harry, și Meghan Markle

Ne reamintim cu toții când imediat după moartea Reginei Elisabeta a II-a la 8 septembrie 2022, fiii lui Charles și soțiile au ieșit simbolic să onoreze memoria răposatei suverane, într-un gest necesar în acele momente.

Aparent, pe fondul divergențelor profunde dintre Prinții de Wales și Ducii de Sussex, această paradă cernită a fost un veritabil chin pentru diafana Kate Middleton.

Cei patru regali jpg

Expertul regal consacrat Robert Jobson susține în noua sa carte, „Regele nostru”, că Prințesa de Wales s-a simțit deosebit de inconfortabil din cauza dizarmoniei dintre cupluri. Kate Middleton, Prințul William, Prințul Harry și Meghan Markle nu mai sunt de ani buni în relații de prietenie.

”Kate Middleton a recunoscut în fața unui membru regal senior că acea paradă din fața Castelului Windsor a fost unul dintre cele mai grele lucruri pe care Prințesa de Wales le-a făcut vreodată”, mărturisește Robert Jobson pentru Daily Mail.

Kate Middleton și Prințul William și-au făcut apariția alături de Prințul Harry și Meghan Markle la doar două zile de la moartea Reginei Elisabeta. Suverana s-a stins la Castelul Balmoral din Scoția, la vârsta de 96 de ani.

Acea ieșire publică memorabilă i-a arătat pe cei ”patru fabuloși” îndoliați, conectând cu mulțimea îndurerată. Poporul britanic și-a iubit enorm regina, care anterior își serbase 70 de ani pe tron, în cadrul Jubileului de Platină. De dragul Reginei, Prinții de Wales au și agreat această baie de mulțime alături de Meghan Markle și Prințul Harry.

Căci divergențele dintre ei sunt foarte profunde, nu de ieri, de azi. Iar asta s-a văzut ulterior și fățiș, odată cu apariția documentarului ”Harry și Meghan” și a autobiografiei Prințului Harry, ”Rezervă”.

Aparenta reconciliere a fost doar o iluzie, menționează convins expertul regal Robert Jobson.

Nici pentru Meghan Markle plimbarea nu a fost ușoară. Un expert în limbajul corpului dezvăluind la vremea respectivă că Ducesa a arătat multă nesiguranță și anxietate în legătură cu momentul care a făcut deliciul publicațiilor din întreaga lume.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg