Kate a renunțat, pentru o zi, la rochiile elegante. Iată cum a fost surprinsă!

În zilele în care trebuie să îndeplinească vreo îndatorire regală, Kate poartă ținute dintre cele mai elegante, semnate de designeri celebri. Însă, atunci când este în timpul ei liber, departe de ochii curioși ai lumii și de eticheta regală, soția Prințului William alege să poarte outfituri casual. Asta s-a întâmplat și ieri!

Kate, într-un altfel de outfit

Mai sunt doar câteva zile până când Pippa Middleton se va căsători, motiv pentru care sora sa mai mare, Kate, s-a oferit s-o ajute să pună la punct ultimele detalii. Ieri, de exemplu, Ducesa de Cambridge s-a prezentat la reședința din Londra a Pippei, unde a petrecut timp de câteva ore.

foto: captură DailyMail.co.uk

Paparazzi au surprins-o pe Ducesa de Cambridge fix când părăsea casa din West London a Pippei. Și tare ne-a surprins s-o vedem pe aceasta îmbrăcată total diferit față de cum o face de obicei. Dacă la evenimente oficială, Kate nu apare fără rochie și, uneori, pălărie, ieri, Ducesa purta un outfit casual, compus dintr-o pereche de skinny jeans și un pulover alb. În picioare, a ales să poarte încălțări sport, albe, iar părul îl purta lejer, pe spate. Ce spuneți? O prinde acest outfit?

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA