Adorabila Kate! Ce i-a spus unei femei care a anunțat-o că a pierdut ora la coafor doar ca s-o vadă

8 noiembrie, 2022
Wales, Getty (4) jpg

Prințesa de Wales a avut răspunsul perfect pentru o femeie care i-a spus că a renunțat la programarea la coafor ca să nu rateze întâlnirea cu ea.

Kate Middleton are răspunsurile perfecte. Caracterizată de eleganță și seninătate de fiecare dată când iese la evenimente, proaspăta Prințesă de Wales știe să gestioneze mulțimile. Are mult din carisma și gesturile precedentei prințese de Wales, Lady Diana, regretata sa soacră.

În timpul unei vizite în Scarborough, Kate Middleton, în vârstă de 40 de ani, nu a ezitat să se apropie de oameni și, ca de fiecare dată, să dea mâna cu ei sau să accepte selfie-urile. În public, foarte tare s-a auzit o doamnă care i-a strigat, cu încântare, Prințesei de Wales: ”Să știți că am aflat că veniți și am renunțat la ora de coafor doar ca să vă văd.”

Haioasă ca de obicei, Kate Middleton a asigurat-o: ”Vă stă perfect, oricum.” Alteța Sa regală s-a conversat cu oamenii în față la The Rainbow Centre.

Kate Middleton a fost toată numai un zâmbet, a primit buchete de flori și a acceptat să se fotografieze cu mulți oameni. În timp, aceste amintiri vor deveni neprețuite, mai ales când ne gândim că Prințesa și Prințul de Wales sunt următorii în rând la Tronul Marii Britanii.

Astfel de întâmplări nostime sunt prezente mai tot timpul în vizitele oficiale, însă nu sunt excluse și derapajele. Pe care Kate Middleton știe foarte bine să le gestioneze.

Chiar luna trecută, Prințul William și Prințesa Catherine au mers într-o vizită oficială în Irlanda de Nord, unde au fost foarte bine primiți de oameni, însă o irlandeză naționalistă a simțit nevoia să se remarce și i-a strigat lui Kate: ”Mă bucur să te cunosc, dar era mai bine dacă rămâneai la tine în țară. Da! Irlanda aparține irlandezilor”, a ținut femeia să îi mai transmită Prințesei.

Kate Middleton, care se afla în plină baie de mulțime a reacționat foarte frumos la comentariul acid al femeii și i-a zâmbit adorabil, în stilul său caracteristic.

William și Kate au mers în Scarborough pentru a lansa o nouă platformă menită să ajute oamenii cu probleme psihice, o misiune importantă pe care Prințul și Prințesa de Wales și-au asumat-o.

Foto: Getty



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg