Apariția fabuloasă a lui Kate Middleton alături de William în Birmingham! Prințesa e numai un zâmbet

20 aprilie, 2023

Prințul William și Kate Middleton au revenit la îndatoririle regale după ce au petrecut vacanța de Paște cu George, Charlotte și Louis.

kate middleton birmingham (3) jpg

Prințul și Prințesa de Wales și-au făcut prima apariție publică în Birmingham, după ce au petrecut vacanța de Paște alături de copiii lor. Prințul William, în vârstă de 40 de ani, și Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, au celebrat „cultura și patrimoniul divers al orașului”.

Prințul de Wales s-a îmbrăcat într-un elegant blazer, cămașă cu guler deschis și pantaloni, în timp ce Kate Middleton a purtat o rochie plisată de culoare vișinie marca Karen Millen.

Kate Middleton William GettyImages 1252012228 jpg

Prima oprire a cuplului a fost la Indian Streatery, un restaurant indian independent, administrat de o familie, unde au ajutat în bucătărie. Prințul William și Kate Middleton au încercat să prepare diverse lipii care sunt servite apoi cu legume gătite și curry. La restaurant, Prințul William a surprins când a răspuns la telefonul localului și i-a făcut unui client o rezervare. 

The Indian Streatery este administrat de familia Sharma, care a adus în Birmingham adevărata mâncare indiană. Restaurantul, în care lucrează o echipă de bucătari formată numai din femei, a început ca o tarabă de mâncare stradală. 

Apariția celor doi în Birmingham vine după ce Prințul William a avut o apariție televizată în emisiunea Lorraine de la ITV, joi dimineață, pentru a-i mulțumi pentru munca ei continuă în cadrul campaniei No Butts și pentru a-i aduce un omagiu regretatei Dame Deborah James.

Potrivit unei informații oficiale de la Palatul Buckingham, Kate Middleton a revenit la muncă de miercuri, când s-a întâlnit cu profesorul Marc Brackett (fondator și director al Centrului Yale pentru inteligență emoțională) și a avut, de asemenea, o întâlnire cu Early Years la Castelul Windsor, totul înainte de ieșirea în public cu soțul ei, joi, la Birmingham.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Principele Nicolae al Romaniei repatriat   Casa Majestatii Sale jpg
Prințul Harry  foto   Gettyimages jpg
Letizia, Felipe, Leonor și Sofia foto profimedia 0815164168 jpg
Regina Camilla foto GettyImages jpg
Regina Camilla, Joia Mare, Profimedia (2) jpg
Regele Charles, mesaj de Paște, Profimedia jpg
Charles și William, Getty (2) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry 1 jpg
Hugh Grosvenor si Printul William   Getty Images jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton vaccin colaj jpg
Regele Felipe, Regina Letizia și Leonor, de Ziua Spaniei foto GettyImages 1731552999 jpg
Regina Camilla foto Getty Images (2) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Regele Charles în audiențe, Profimedia jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
FotoJetEugenie și Beatrice jpg