Asta e vila în care Kate şi William l-au sărbătorit pe Prinţul George! Cazarea costă aproape 30.000 de euro pe săptămână

5 august, 2019
1 kate william vila mustique jpg jpeg

Pe 22 iulie, Prinţul George, cel care în viitor va deveni Regele Marii Britanii, a împlinit şase ani, iar Ducii de Cambridge au decis să-l sărbătorească într-o locaţie de lux.

Timp de două săptămâni, Prinţul William, Kate Middleton, copiii lor, dar şi părinţii Ducesei, Carole şi Mike Middleton, s-au relaxat pe insula privată Mustique din Caraibe, pe care au vizitat-o pentru prima dată în anul 2008.

Ţinând cont că Mustique este una dintre cele mai exclusiviste locaţii din lume, Kate şi William nu şi-au făcut niciodată griji că acolo ar putea fi deranjaţi de presă sau de public, astfel că aleg aproape în fiecare an să se relaxeze pe acea insulă.

8 william kate george vila mustique 3 jpg jpeg

Potrivit jurnaliştilor de la Hello Magazine, vila în care se cazează Ducii de Cambridge costă 27.000 de lire sterline pe săptămână, adică aproape 30.000 de euro. Astfel, ţinând cont că Prinţul William şi Kate Middleton petrec două săptămâni acolo, ei vor plăti pentru cazare aproximativ 59.000 de euro.

Printre altele, locaţia aleasă de Ducii de Cambridge beneficiază de foişor, piscină şi are un întreg staff care se ocupă de persoanele care sunt cazate acolo.

11 william kate george vila mustique 6 jpg jpeg

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTORecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg