Carole Middleton rupe tăcerea după 15 ani. Ce a avut de declarat soacra Prinţului William?

4 decembrie, 2018
7 carole interviu jpg jpeg

De când Kate i-a intrat în graţii Prinţului William, familia Middleton a păstrat o tăcere de mormânt. Carole şi Michael Middleton au fost mereu cuscrii ideali, cu care Regina Elisabeta părea să aibă o relaţie nemaipomenită.

image

Dat fiind faptul că de-a lungul celor 15 ani de relaţie ai fiicei sale, Kate, Carole n-a făcut nicio declaraţie publică, decizia ei de a acorda nu unul, ci două interviuri într-o singură săptâmână, i-a făcut pe mulţi să fie sceptici. Şi asta pentru că mulţi pun această decizie pe seama dorinţei de a distrage atenţia de la presupusa ceartă dintre Kate Middleton şi Meghan Markle.

Carole a vorbit în aceste interviuri atât despre cum a fost afectată viaţa ei de familie de când a devenit soacra Prinţului William, dar şi despre începuturile business-ului ei, la care au dat o mână de ajutor şi Kate, Pippa şi James, cei trei copii ai cuplului. Vorbind despre atenţia publică, câştigată în urma nunţii lui Kate cu William, Carole a declarat că nu se consideră o celebritate şi că nu-şi doreşte să devină una, singura ei grijă fiind business-ul ei şi evoluţia acestuia de-a lungul anilor.

image

De altfel, o sursă din anturajul familiei Middleton a declarat că decizia lui Carole (63) de a acorda aceste interviuri a fost luată cu acordul familiei sale, implicit a fiicei Kate şi a ginerelui William. ”Staţi fără grijă, Carole n-ar fi făcut asta dacă ar fi întâmpinat vreo obiecţie. În toţi aceşti ani, ea n-a călcat greşit. Sigur a cerut aprobarea lor. A fost o decizie de familie. (...) Kate i-a dat mesaj pentru a-i ura noroc înainte de şedinţa foto, ceea ce înseamnă că fiica cea mare ştia tot despre interviu.”, a declarat o sursă.

image

Cât despre afacerea ei cu organizarea de evenimente, Carole a mărturisit că a luat fiinţă pe când era însărcinată cu mezinul ei, James, şi că de-a lungul anilor toţi cei trei copii s-au implicat. De altfel, şi-n prezent, Carole le cere părerea copiilor ei când vine vorba de anumite proiecte. ”Pentru că toţi au crescut odată cu business-ul, Party Pieces face parte din viaţa lor. Încă le cer părerea şi îi întreb ”Ce părere aveţi despre asta?”. Catherine a inaugurat brandul First Birthday – alegea produsele. Pippa a pus pe picioare blogul, căci n-aveam unul. Iar James a venit cu ideea de a personaliza torturile”, a mărturisit Carole Middleton pentru Good Housekeeping.

image


Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle 1  foto   GettyImages jpg
Regele Charles și Emmanuel Macron jpg
Harry și Meghan GettyImages 994638046 jpg
Caroline și Charlene de Monaco GettyImages 1063451102 jpg
Charles Spencer Amelia Kitty profimedia 0226074243 jpg
Printul Philip, Regina Elisabeta, Barack Obama, Michelle Obama   profimedia 0282411211 jpg
George, Charlotte și Louis, copiii Wales, Getty (3) jpg
Printesa Beatrice si fiul vitreg Wolfie   profimedia   0746682093 jpg
Charles și Camilla, Profimedia jpg
Printul William in Polonia  profimedia 0764722496 jpg
Camilla Parker Bowles   Profimedia (2) jpg
Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg
Albert și Charlene, Getty (2) jpg
Regina Maxima in Maroc jpg
Harry tatăl surogat profimedia 0292659549 jpg
familia regală britanică  sursa   GettyImages jpg
Lady Amelia Spencer și Greg Mallett (1) (1) jpg
Prințul William și Prințesa Kate, Getty (1) jpg