Copiii Ducilor de Cambridge rămân fără bonă. Maria Teresa Turrion Borrallo nu se mută cu ei la noua reședință

16 august, 2022
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg

Prinții George și Louis și Prințesa Charlotte trec la următorul nivel. Sunt copii mai mari acum și nu vor mai locui cu celebra lor bonă, Maria Teresa Turrion Borrallo.

Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge jpg

Aceasta nu-i părăsește, se va ocupa în continuare de educația lor, ca și până acum, doar că nu va mai locui la reședința Ducilor de Cambridge, dat fiind că aceștia s-au mutat la Windsor.

Toate ajutoarele pe care Kate Middleton și Prințul William le-au avut la Palatul Kensington, printre care menajera, bucătarul și bona nu vor mai locui cu ei la noua reședință, notează The Telegraph.

În 2014, la mai puțin de un an de la nașterea Prințului George, Ducele și Ducesa de Cambridge au angajat-o pe Maria. Dădaca născută în Spania a fost apoi nelipsită de lângă familia regală, care a crescut și a ajuns la trei copii. Borrallo i-a însoțit la nunți, în turnee și evenimente regale. Se spune că femeia are propriul apartament la reședința Ducilor de la Norfolk.

Acum, este o nouă etapă în viața regalilor, căci se mută pentru a fi mai aproape de Regina Elisabeta, într-o căsuță cu patru dormitoare, la Adelaide Cottage din Windsor.

Ducii de Cambridge speră ca odată cu această mutare, copiii lor să aibă o viață cât mai apropiată de una normală, vor merge la o școală foarte aproape de casă, amplasată pe un teren vast, cu multe spații dedicate sporturilor și mișcării în aer liber.

În aprilie, Prințul Louis a urmat și el o zi de probă la noua școală de lângă Windsor și urmează a se alătura fraților săi la instituția de învățământ. Între timp, programul alături de bonă va fi cu mult scurtat.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg
Letizia în SUA (5) jpg
clar2 jpg
Kate Middleton (5) jpg
Meghan Markle si regina Elisabeta  png
Regii Spaniei (6) jpg
bhutan profimedia 0723909669 jpg
tev jpg
charles901 jpg