Copilăria nefericită a lui Kate Middleton! Ducesa de Cambridge a fost abuzată când era fetiţă şi a suferit enorm

22 ianuarie, 2019
1 gettyimages 1083117754 jpg jpeg

De-a lungul timpului, viaţa lui Kate Middleton a fost pusă sub lupă, iar odată ce s-a căsătorit cu Prinţul William şi a devenit Ducesă de Cambrdige a fost ţinta tabloidelor.

Dacă acum Meghan Markle este cea care produce subiecte de presă în Marea Britanie şi în SUA, în anii trecuţi Kate Middleton era în aceeaşi situaţia ca actuala ei cumnată. În primăvara anului 2011, cu doar câteva zile înainte ca Prinţul William să o ia de soţie pe Kate Middleton, jurnaliştii de la Daily Mail scoteau la lumină detalii incredibile şi neştiute până atunci din trecutul celei care urma să devină Ducesă de Cambridge.

Născută în Marea Britanie, Kate Middleton şi-a petrecut o parte a copilăriei în Iordania, acolo unde tatăl ei lucra ca dispecer de avion pentru o companie aeriană. Reîntorşi în Anglia, părinţii lui Kate Middleton au trecut prin momente grele, deoarece fetiţa lor avea probleme la şcoală din cauza colegilor şi a colegelor. Iniţial, ea a fost înscrisă la şcoala St. Andrews din Pangbournela, după care a fost mutată la şcoala Downe House din Berkshire, iar mai apoi a ajuns la Marlborough College.

image

La cea de-a doua şcoală, actuala Ducesă de Cambridge a fost supusă mai multor agresiuni: colegele ei o agresau atât verbal, cât şi fizic, ajungând inclusiv să i se pună excremente în pat!  Kate Middleton a vorbit la un moment dat despre copilăria ei, însă nu a vrut să ofere prea multe informaţii, pentru a nu da apă la moară cârcotaşilor şi pentru a nu alimenta tabloidele cu subiecte de scandal.

Despre problemele pe care le-a avut soţia Prinţului William în copilărie a vorbit şi Susan Cameron, fosta directoare a şcolii Downe House din Berkshire. Aceasta a afirmat că abuzurile la care a fost supusă Kate Middleton sunt exagerări ale presei, însă a confirmat că Ducesa de Cambridge a avut o copilărie nefericită.

Susan Cameron a spus despre Kate Middleton că era un copil foarte timid şi retras şi că a părinţi ei au mutat-o la altă şcoală deoarece, fiind sensibilă, nu a putut tolera micile tachinări ale colegelor ei, care nu erau deloc exagerate şi nu depăşeau limitele bunului simţ. Mai mult decât atât, fosta directoare a şcolii a spus că, dacă ar fi fost cu adevărat agresată, Kate Middleton nu ar fi devenit femeia care este astăzi.Recente pe Ok! Magazine

brandul Sussex, Meghan Markle, Prințul Harry  Surasa foto   Profimedia jpg
Ipostaze inedite ale Reginei Elisabeta a II a, Profimedia (21) jpg
charles profimedia jpg
Mike și Zara Tindall, Profimedia (2) jpg
Regina Elisabeta a II a, Prințul Harry, deces, certificat deces  Sursa foto   Profimedia jpg
meghan2 profimedia jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
camilla 5 profimedia jpg
regina tanara profimedia jpg
Letizia a Spaniei în vizită la Albacete, Profimedia (15) jpg
Regina Margrethe a II a a Danemarcei   Keld Navntoft, Kongehuset (1) jpg
charles3profimedia jpg
Regina alb negru PNG
print harry profimedia jpg
Prințul și Prințesa de Wales, vizită Țara Galilor, Profimedia jpg
Meghan și Harry (5) jpg
george 112 profimedia jpg
harry profimedia jpg